Gardianul care închiria telefoane puşcăriaşilor de la Poarta Albă, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Mureşanu, agentul şef adjunct la Penitenciarul Poarta Albă, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi pentru că a introdus telefoane mobile în penitenciar. Gardianul a fost prins la începutul lunii iulie că închiria telefoane puşcăriaşilor.

Paznicul a fost acuzat că a introdus repetat telefoane mobile în interiorul penitenciarului pentru uz ilegal al persoanelor private de libertate. Pe 8 iulie, inculpatul a fost depistat în flagrant cu ocazia controlului la intrarea în penitenciar.

El avea la el un telefon mobil şi un flacon de parfum, pe care urma să le vândă deţinuţilor de la Poarta Albă. Imediat după ce a fost prins în flagrant, toate celulele din penitenciar au fost luate la control.

Într-una dintre celule, anchetatorii au descoperit un condamnat vorbind la telefon cu o rudă din străinătate căreia în cerea bani.

În total, anchetatorii au descoperit patru telefoane mobile, ascunse în celule, pe care deţinuţii apucaseră să le dezmembreze după ce aflaseră că vine „controlul".

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite