FOTO VIDEO Cum se distra Radu Mazăre când la Constanţa era Cod Roşu de viscol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constanţa a rămas aproape două zile paralizată de codul roşu, iar mormanele de zăpadă sunt şi acum pe marginea marilor bulevarde din oraş. În tot acest timp, primarul Radu Mazăre se afla în Austria, la schi.

Judeţul Constanţa nu a scăpat încă de efectele viscolului şi a cantităţilor enorme de zăpadă căzută săptămâna trecută.

La prima şedinţă de Consiliu Local, primarul Radu Mazăre s-a declarat însă mulţumit de deszăpezire şi nu a ezitat să facă publice informaţii despre vacanţa pe care a petrecut-o departe de ţară.

„Oricum se încălzeşte şi se topeşte zăpada. De ce să mai dau bani la deszăpezire, la «firme clientelare», când pot să dau bani la subvenţii?“, a întrebat ironic primarul.

Mazăre spune că, înainte de sărbători, a fost în Thailanda, iar după o vacanţă petrecută la plajă şi soare a mers în Elveţia şi apoi în Austria, la ski.

Clipurile filmate pe o pârtie cu dificultate ridicată din Austria arată că edilul ştie să mânuiască beţele de ski. La baza pârtiei, Mazăre s-a declarat deranjat de problemele pe care i le-a creat traseul, dar şi de un alt sportiv amator care l-a încurcat.

Nu este prima dată când Primarul Constanţei părăseşte oraşul în timpul sezonului rece, atunci când în oraşul condus de el sunt probleme. Pe perioada Codului Roşu, edilul a fost înlocuit la coordonare de viceprimarul Gabi Stan. 

Cum se distra Radu Mazăre când la Constanţa era Cod Roşu de viscol


Vă mai recomandăm:

Cazinoul din Constanţa, oferit investitorilor din Elveţia. De ce se fereşte Mazăre de fonduri europene

Radu Mazăre, suspect de infecţie prostatică. „La mine au greşit, dar la Nicu situaţia e serioasă“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite