Flori pentru jandarmeriţe. O nouă seară de proteste la Constanţa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmeriţele au primit flori
Jandarmeriţele au primit flori

Jandarmeriţele aflate la datorie au primit flori din partea protestatarilor. Sâmbătă, 3 aprilie, Jandarmeria Română împlineşte 171 de ani de existenţă.

Protestele continuă în municipiul Constanţa. Zeci de persoane au ieşit în seara zilei de sâmbătă, 3 aprilie, pe străzile din municipiu scandând lozinci anti-guvernamentale. De asemenea, oamenii sunt nemulţumiţi de măsurile luate de Guvern pentru prevenirea răspândirii COVID-19, dar şi de blocarea unor sectoare de activitate, precum HORECA.

Înainte de a pleca în marş către zona istorică a oraşului, protestatarii le-au oferit flori jandarmeriţelor din cadrul IJJ Constanţa, prezente în această seară la datorie.

Ziua Jandarmeriei Române (3 aprilie) marchează data la care, în anul 1850, domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica (1849-1853), a aprobat hotărârea Divanului Obştesc, semnând actul de înfiinţare a jandarmeriei: "Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi

Cu ocazia celebrării a 171 de ani de la înfinţarea instituţiei noastre, Jandarmeria Română lansează Campania ,,171 de stejari pentru România”. Ne propunem ca această iniţiativă să se desfăşoare anual, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.
Campania se desfăşoară în toate structurile Jandarmeriei Române de la nivel teritorial şi ne dorim ca prin această iniţiativă să transmitem un mesaj de conştientizare asupra importanţei dezvoltării durabile într-un mediu sănătos.

Citeşte şi:

Amenzi până la 1.000 de lei pentru constănţenii care îşi usucă rufele în exteriorul imobilelor

Elevi români, premiaţi de National Space Society. Au realizat un proiect pentru curăţarea deşeurilor spaţiale

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite