Cum a vrut un român să introducă în ţară un Lamborghini Urus, în valoare de 1,3 milioane de lei

0
0
Lamborghini Urus foto: Poliţia de frontieră
Lamborghini Urus foto: Poliţia de frontieră

Un român a încercat să introducă în ţară un Lamborghini Urus, maşină a cărei valoare este de 1,3 milioane de lei. Totul s-a întâmplat în Portul Agigea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă  împreună cu lucrătorii vamali au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era mai mică faţă de cea de piaţă.

Vineri, 21 mai, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă,  aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Portul Constanţa Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetăţean român.

Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 400.000 lei.

„Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piaţa de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor”, transmite Poliţia de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun

Citeşte şi:

ÎPS Teodosie, prima reacţie după criticile Patriarhiei: „Numai de sancţiunea lui Dumnezeu mă tem. Nu-mi doresc să ajung patriarh”

A început campania „Schimbă PET-ul cu biletul”. Constanţa, unicul oraş din România unde se poate călători gratuit dacă reciclezi

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri