Culorile unei nunţi de vis, în 2016. Toate sfaturile pentru miresele îndrăzneţe, perfecţioniste sau romantice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nonconformism FOTO cristianpana.ro
Nonconformism FOTO cristianpana.ro

Vrei o nuntă îndrăzneaţă, dar în acelaşi timp care să respecte tradiţia? Ghidul Miresei vă oferă un mic ghid cu sugestii.

Fie că eşti o fire rebelă sau romantică, trebuie să ştii că anul acesta se poartă culorile îndrăzneţe: începând de la rochia de mireasă, continuând cu rochiile domnişoarelor de onoare şi terminând cu papionul mirelui sau culoarea aranjamentelor.

Ghidul Miresei vă oferă câteva sugestii pentru o nuntă de vis. 

1. Buttercup 

Este o nuanţă pentru miresele îndrăzneţe, care îşi doresc ca nunta lor să fie uitată prea uşor. Poţi alege această nuanţă pentru rochia de mireasă sau pentru buchetul de flori.

2. Green Flash

Dacă nunta va fi în mijlocul naturii va fi nuanţa potrivită. Poţi folosi nuanţa pentru rochiile domnişoarelor de onoare şi pentru décor.

3. Iced Coffee

Nuanţa Iced Coffee este pentru cele care preferă stilul glamour. Totul va străluci dacă alegi un mic detaliu glamour la rochia de mireasă sau un buchet de transadiri pictaţi.

4. Liliac Gray

Femeile perfecţioniste pot alegea această nuanţă, ce va aduce o notă nobilă evenimentului, aducând aminte de balurile aristocraţilor. Puteţi folosi această nuanţă la invitaţii sau la aranjamentele de pe masă.

5. Peach Echo

Este o nuanţă potrivită pentru o nuntă în mijlocul verii. Cocktailurile din fresh-uri de portocale pot ţine locul paharelor de şampanie, iar rochiile domnişoarelor de onoare se vor asorta perfect bronzului specific verii.

6. Rose Quartz

Nuanţa este perfectă pentru o nuntă romantică. Trandafirii de culoare roz se vor asorta de minune cu costumul bleumarin al mirelui.

7. Serenity

Nuanţa Serenity adune armonie şi un aer senin nunţ. Poţi alege florile în această nuanţă şi rochiile domnişoarelor de onoare.

8. Snorkel Blue

Nuanţa Snorkel Blue are ca sinonim luxul. O poţi folosi la aranjarea mesei sau poţi opta pentru un accesoriu al rochiei de mireasă în această nuanţă.

Vă mai recomandăm:

10 lucruri pe care nu le ştiai despre nuntă. De ce mireasa poartă rochie albă şi aruncă buchetul de flori şi ce semnificaţie are luna de miere?

Ruperea colacului miresei simbolizează actul sexual din noaptea nunţii. Ce păţea mireasa care nu era virgină

10 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Taina Cununiei

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite