Container plin cu căşti audio, depistat în Portul Constanţa. Dacă ar fi fost originală, marfa valora 11 milioane de lei

0
0
FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Aproximativ 12.500 de căşti audio au fost descoperite într-un container sosit din China. Marfa avea ca destinatar o societate comercială din Ilfov.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa - Sud Agigea, au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, 12.440 de căşti audio, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. 

„Joi, 20 ianuarie, o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a efectuat controlului fizic asupra unui container sosit din China, încărcat cu căşti audio, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Ilfov. În urma verificărilor amănunţite s-a constatat faptul că în interiorul containerului se aflau mai multe baxuri ce conţineau un număr total de 12.440 de căşti audio, produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute”, transmite Poliţia de Frontieră.

Bunurile în cauză, cu o valoare de aproximativ 11 milioane lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării  şi continuării cercetărilor. 

Totodată, poliţiştii de frontiera efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

casti audio aduse din china in portul constanta foto politia de frontiera

FOTO: Poliţia de Frontieră

Vă recomandăm şi: 

Sute de tone de deşeuri importate din Canada, raportate ca haine second-hand, descoperite într-un depozit

Situaţie unică după 1989. Două biserici din Constanţa trebuie demolate. ÎPS Teodosie: „Preoţii se vor închide înăuntru”

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite