Constanţa a petrecut în Piaţa Ovidiu. Un foc superb de artificii şi un show de lasere, atracţiile nopţii dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Constanţa, mii de oameni au petrecut în Piaţa Ovidiu, unde au concertat Anda Adam, Voltaj şi Cargo. Trecerea în noul an s-a făcut cu un superb foc de artificii şi un show de lasere.

În Piaţa Ovidiu din Constanţa, peste 15.000 de constănţeni, dar şi turişti, au fost prezenţi la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Constanţa în Piaţa Ovidiu din Constanţa şi Asociaţia Descoperă Constanţa, reprezentată de Victor Maxim. Pe scenă au urcat Anda Adam şi formaţiile Voltaj şi Cargo.  

Sistemul de sunet folosit a fost L-Acoustics K2 - cel folosit la concertele Madonnei. În boxe au fost 70.000 watts  şi aproape 100 decibeli în urechile spectatorilor. 

Jocul de lasere sincronizate pe muzică a fost cel care a numărat ultimele minute ale lui 2016, iar superbul foc de artificii a deschis anul 2017. Au fost mai multe tone de artificii de categoria 4, care, alături de Space Canons, au luminat cerul Constanţei aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum.

Pentru prima dată la un eveniment public din Piaţa Ovidiu participanţii au avut voie cu şampanie. Organizatorii i-au convins pe reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa să accepte sticlele de şampanie şi paharele de plastic. 

"Constanţa a avut un Revelion 2017 care a întrecut toate aşteptările. Vreau să mulţumesc, în numele Asociaţiei Descoperă Constanţa, tuturor celor care ne-au fost alături în organizarea acestui eveniment: Primăria Municipiului Constanţa, Poliţia Locală, Jandarmeria, Poliţia Rutieră, IPJ Constanţa, ISU Dobrogea, Serviciul de Ambulanţă, dar şi partenerilor noştri care s-au ocupat de sceno-tehnică, artificii şi lasere, comunicarea evenimentului, şi reprezentanţilor mass-media care au dus vestea acestui eveniment în toată ţara. 

Am dovedit încă o dată că Piaţa Ovidiu este o locaţie excelentă pentru un astfel de eveniment, ceea ce ne motivează să ne implicăm şi în organizarea de alte mari show-uri", a declarat Victor Maxim, preşedintele Asociaţiei Descoperă Constanţa.

image

FOTO Claboo Media

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite