Cine este şoferul Mercedesului care zbura cu 235 de km pe Autostrada Soarelui avându-l în dreapta pe IPS Teodosie

0
0
Mihăiţă Sadâca alături deIPS Teodosie FOTO FB/Mihăiţă Sadâca şi IPJ Constanţa
Mihăiţă Sadâca alături deIPS Teodosie FOTO FB/Mihăiţă Sadâca şi IPJ Constanţa

Şoferul care a fost prins miercuri pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea un Mercedes Benz cu o viteză de 235 km/h, avându-l pe scaunul din dreapta pe IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este un fost candidat la Primăria Tulcea.

Miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2, în timp ce se aflau în misiune pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, au depistat, la km 139, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. 

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile. 

Pe scaunul din dreapta se afla IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. 

Potrivit Antena 3, şoferul de 28 de ani este Mihăiţă Sadîca, din Tulcea, fost candidat din partea PPU (Partidul Puterii Umaniste) la Primăria municipiului Tulcea. După ce a ratat aceste alegeri, Mihăiţă a devenit şoferul arhiepiscopului de Constanţa. 

Un Mercedes-Benz în care se afla ÎPS Teodosie, la un pas să „decoleze” de pe A2. Maşina mergea cu 235 km/oră
Un Mercedes-Benz în care se afla ÎPS Teodosie, la un pas să „decoleze” de pe A2. Maşina mergea cu 235 km/oră

   FOTO IPJ 

  

Mihaiţă Sadîca este absolvent al Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, profil biologie-chimie, şi al Facultăţii de Inginerie Economică în Agricultură din cadrul USAMV Bucureşti. Este, de asemenea, antreprenor şi voluntar în mai multe organizaţii nonguvernamentale. A lucrat ca referent resurse umane în cadrul Administraţiei Domeniului Public Sector 1 Bucureşti, conform Dobrogea Live.

image

Sursa: G4Media

Candidatul Sadîca: „Sper să fiu eu schimbarea“ 

„Sunt inginer agronom la societatea pe care o deţin. Mi-am început activitatea politică de la 19 ani, respectiv ucenicia în PSD, apoi PMP şi anul acesta în PPU. Am ales acest partid pentru că a fost singurul care mi-a dat şansa să ies în faţă şi să arăt dacă sunt bun şi dacă chiar merit să fac politică. Eu am planuri mari şi realizabile pentru acest oraş, unul dintre acestea fiind construirea unui spital municipal. Pot spune că am câteva puncte tari, prin faptul că nu planează asupra mea nicio suspiciune şi nu am nici măcar un contract cu statul, deci nu mi se poate imputa că am intrat în partid pentru a avea un beneficiu. Familia mea nu a avut niciodată vreun contract cu primăria sau alte instituţii. Tatăl meu este inginer, iar mama mea este asistent oncolog. Din ce am observat, lumea doreşte o schimbare şi sper să fiu eu aceea”, se caracteriza el în urmă cu doi ani.

Vă recomandăm şi: 

Costineştiul vechi şi nou. Cum a redevenit una din cele mai aglomerate staţiuni:„Un student poate mânca un prânz cu 23,99 lei“

Cum a tergiversat ÎPS Teodosie, cu vorba şi cu fapta, demolarea unei biserici construite ilegal în Constanţa

Ce spune ministrul Agriculturii despre folosirea slujbelor religioase pentru combaterea secetei

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite