Cartierele din Constanţa, dacă ar fi oameni. Interpretarea distractivă a unui vlogger VIDEO

0
0

Cum s-ar comporta cartierele Constanţei dacă ar fi oameni - este tema unui haios videoclip făcut de un tânăr vlogger din Medgidia.

Costi Max - Costin Maxinese pe numele său - a realizat un videoclip în care personifică o serie de cartiere ale Constanţei, în funcţie de oamenii care locuiesc acolo, cu precădere. 

Astfel, Faleză Nord, Tomis Plus (cartiere de lux), Tomis Nord sau Medeea sunt „jucate“ de Costi, vloggerul din Medgidia, după obiceiurile sau fiţele sau apucăturile de cartier. 

Internauţii se amuză recunoscând purtările celor care populează aceste locuri. 

Costi a promis că va reveni cu alte videoclipuri în care va interpreta diferite cartiere ale Constanţei, la cererea publicului, dar şi din Medgidia. „Nu sunt din Constanţa, dar e blană clipul“, exclamă unul dintre utilizatorii de Youtube, în timp ce altcineva mărturiseşte deschis că adoră să stea în Constanţa.

Costi Max este unul dintre puştii din filmul care a înnebunit publicul tânăr din România, „5GANG: Un altfel de Crăciun“. 

Vloggerul din Medgidia (20 ani) are deja notorietate în mediul online, unde îşi postează micile producţii: clipuri video în care arată cum să te descurci pe litoral cu bani puţini, cum să supravieţuieşti ca student, care sunt tipurile de liceeni, cum se desfăşoară Bacalaureatul la liceele din Constanţa, cum decurge un interviu de angajare şi cum e viaţa în căminele studenţeşti din Bucureşti sau cum sunt primiţi colindătorii la casele oamenilor. 

GALERIE FOTO CU COSTI MAX, VLOGGERUL DIN MEDGIDIA

Clipurile lui Costi Max au zeci de mii de vizualizări, iar cooptarea în echipa lui BRomania, celebrul vlogger constănţean Matei Dima, l-a făcut şi mai vizibil. Costi a jucat deja în două producţii marca BRomania: serialul de comedie „L-a seral“ (în rolul Costi) şi filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“. 

Pe aceeaşi temă: 

Cum reacţionează oamenii când primesc cu colindul. Necredinciosul, certăreţul sau vrăjitorul VIDEO 

VIDEO Povestea puştiului din Medgidia care a jucat în filmul „5GANG“: „Sursa mea de inspiraţie este chiar oraşul meu“

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite