Cum reacţionează oamenii când primesc cu colindul. Necredinciosul, certăreţul sau vrăjitorul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costin Maxinese - Costi Max - vloggerul din Medgidia - despre tipurile de oameni care primesc cu colindul Sursa Youtube Costi Max

Vloggerul Costi Max, puştiul din Medgidia care a jucat în filmul lui Selly „5GANG: Un altfel de Crăciun“, a prezentat câteva tipuri de oameni care primesc cu colindul. Sau nu primesc cu colindul.

Costin Maxinese este acum un tânăr în vârstă de 20 ani, care a renunţat la o carieră în economie pentru a face actorie. 

Talentul său s-a manifestat din copilărie, iar Costi (Costi Max pe numele de scenă), care era deja un mic artist în timpul şcolii, a început să facă filmuleţe video cu care şi-a câştigat fanii. 

Este, practic, singurul vlogger din Medgidia, iar „fratele“ BRomania, Matei Dima, originar tot din Constanţa, l-a remarcat imediat. Cei doi au rămas prieteni şi aşa a intrat Costi din Medgidia în cercul greilor din vloggingul tinerei generaţii. 

În afară de producţiile video, Costi şi-a păstrat plăcerea de a face mici filmări în care prezintă diferite tipuri de oameni sau comportamente. 

Cea mai recentă postare este cu oamenii care primesc cu colindul. Sau care nu primesc cu colindul şi se ascund după uşa închisă. Costi i-a descris pe toţi, de la tipul „Normal“ la tipul „Vrăjitor“. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Povestea puştiului din Medgidia care a jucat în filmul „5GANG“: „Sursa mea de inspiraţie este chiar oraşul meu“ 

BRomania face un nou film, cu Micutzu: Comedia „Teambuilding“, despre viaţa de corporaţie şi visul românului de a fi şef

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite