Campanie umanitară finalizată cu dosar penal. Ce s-a întâmplat cu banii strânşi pentru salvarea unui tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii strânşi de pe urma campaniei umanitare, care a durat mai mult de o lună, ar fi trebuit să ajute un tânăr diagnosticat cu o tumoră.

Poliţiştii Postului de Poliţie Mihai Viteazu (judeţul Constanţa) au fost sesizaţi de către un bărbat, de 43 de ani, din localitate cu privire la faptul că, la data de 20 ianuarie 2019, a contactat-o pe o reţea de socializare pe o femeie, de 28 de ani, din Constanţa, cu scopul de a iniţia o campanie de strângere de fonduri pentru fratele său, diagnosticat cu o tumoră.

În urma strângerii de fonduri, în contul femeii ar fi intrat aproximativ 5.500 de euro.

„La data de 23 februarie, bărbatul a luat legătura cu femeia în cauză, pentru a intra în posesia sumei de bani, însă a fost refuzat de aceasta, pe motiv că doreşte să înfiinţeze o fundaţie şi are nevoie de capital social, urmând ca suma să îi fie înmânată la sfârşitul lunii martie”, transmite IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor şi a situaţiei de fapt, urmând a se dispune măsurile legale.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Mobilizare masivă a forţelor de ordine pentru protestul pe tema legilor Justiţiei. Maşini de intervenţie MAI, trimise din teritoriu la Bucureşti

Căruţaş mort într-un accident rutier. A ieşit de pe câmp direct în faţa unei maşini

Trafic îngreunat pe A2, pe tronsonul Lehliu-Fundulea din cauza reparaţiilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite