Câini fără stăpân, prezentați înainte de meciul Farul Constanța - FC Voluntari

0
Publicat:

Câinii din adăpostul public de animale abandonate Constanța vor fi promovați pentru adopție la meciul de fotbal F.C. Farul Constanța – F.C. Voluntari care va avea loc luni, 22 august, pe Stadionul Farul.

Câini fără stăpân - arhiva foto Adevărul
Câini fără stăpân - arhiva foto Adevărul

Jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren, înainte de începerea meciului de fotbal, însoțiți de o parte dintre câinii fără stăpân găzduiți de adăpostul public, pentru a-i promova pentru adopție și pentru a susține adopțiile câinilor din adăposturi.  

În premieră pentru Constanța, îmbinăm dragostea pentru sport cu cea pentru animale. Umplem golul cu un prieten, câștigăm un nou membru al familiei și salvăm o viață. Mulțumesc jucătorilor celor două echipe pentru implicare și pentru dorința de a schimba în bine comunitatea”, spune Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.  

La meciul de fotbal de astăzi vor fi promovați câini fără stăpân foarte sociabili și prietenoși, pregătiți să fie luați acasă.  

Cei care doresc mai multe detalii despre câinii disponibili pentru adopție se pot adresa Biroului de Animale Abandonate din cadrul Primăriei Municipiului Constanța sau pot merge la Adăpostul public de animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori numărul 11 (fostă Vârful cu Dor numărul 5).  

Adăposturile nu țin locul unui cămin și al unei familii, indiferent de condițiile pe care le oferă. Câinii au nevoie de un cămin, de afecțiunea unei familii, oferind în schimb prietenie și iubire necondiționată pe viață. Adoptând, nu numai că salvezi un suflet, dar te poți bucura de multiplele beneficii și bucurii ale vieții alături de un animal de companie”, declară Anca Tomescu, președinte, Animal Society  

Campania „Umple golul din viața ta”, pentru adopție de câini fără stăpân, inițiată de Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal ajunge astfel, în premieră, la Constanța.

Meciul de fotbal F.C. Farul Constanța - F.C. Voluntari se va desfășura pe stadionul central al „Academiei Hagi” de la Ovidiu, cu începere de la ora 19.30.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite