Cadavrul unui bărbat, descoperit într-o gură de canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident de muncă - muncitor surprins de alunecarea unui mal de pământ în şanţul de canalizare la care lucra în Râmnicu Vâlcea pe strada Bujorencii Foto Adevărul

Cadavrul în descompunere al unui bărbat a fost descoperit luni, 5 aprilie, într-o gură de canalizare, la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru scoaterea unui cadavru dintr-o conductă de la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian. 

Poliţiştii spun că este vorba de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Valu lui Traian. 

Conform IPJ, în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Rurală Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un cămin de apă ce traversează DN 3, de la ieşire din localitatea Valu lui Traian către Constanţa, se află o persoană decedată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 65 de ani, din localitatea Valu lui Traian.

Din primele verificări, s-a constatat faptul că trupul neînsufleţit nu prezintă urme vizibile de violenţă, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe aceeaşi temă: 

Băiatul dispărut în Marea Neagră a fost găsit mort, prins între stabilopozi. Părinţii l-au identificat

Bărbat scos din apă de Salvamar. A fost resuscitat timp îndelungat de SMURD, dar inima sa a cedat

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite