Bilanţul unui şofer băut: două maşini avariate şi un stâlp pus la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPJ Constanţa
FOTO IPJ Constanţa

Şoferul, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Poliţiştii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice.

Iluminatul public de pe strada Viorelelor, din municipiul Constanţa, a fost întrerupt în jurul orei 3.19, în ziua de sâmbătă, 5 mai, din cauza unui şofer care a intrat într-un stâlp.

Accidentul rutier a fost produs de un tânăr de 21 de ani care consumase băuturi alcoolice. După ce a pierdut controlul asupra maşinii, a lovit un stâlp de iluminat public care a căzut peste un autoturism parcat în zonă.

„La data de 5 mai, ora 03.19,  un tânăr, în vârstă de 21 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe strada Viorelelor, din municipiul Constanţa, pierzând controlul asupra direcţiei de mers către stânga şi intrând într-un stâlp de iluminat public, din dreptul unui bloc. În urma impactului, stâlpul a căzut pe un autoturism parcat. A rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului dreapta faţă, un  tânăr, în vârstă de 19 ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal”, transmite IPJ Constanţa.

În această dimineaţă, angajaţii societăţii responsabile cu iluminatul public au ridicat stâlpul căzut peste maşină.

Stalp căzut peste maşină FOTO IPJ Constanţa

Pe aceeaşi temă:

Accident la colţul cimitirului. O maşină a fost proiectată într-un magazin de pompe funebre

O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina pe A2. A intervenit elicopterul SMURD



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite