BBC, la Academia Gheorghe Hagi. „Baza sportivă din Constanţa este la nivelul cluburilor mari din Europa“

0
0

Un reporter al prestigioasei televiziuni britanice BBC a vizitat, marţi, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, unde a realizat un interviu de 40 de minute.

O echipă condusă de celebra realizatoare de emisiuni sportive, Katie Gornall, a realizat un interviu cu Gheorghe Hagi, în care s-a discutat despre cariera şi investiţia în fotbal pe care o face cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

Ciprian Mihai, ofiţerul de presă al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, a spus că reporterul a fost impresionat de baza sportivă de la Ovidiu, despre care a spus că se ridică la nivelul cluburilor mari din Europa din punct de vedere al facilităţilor şi al antrenamentelor.

În interviul care a durat aproximativ 40 de minute, Gheorghe Hagi a vorbit despre cariera lui, dar şi despre proiectul său de suflet: pepiniera de mari fotbalişti. Echipa de la BBC a mai fost la sindicatul fotbaliştilor din Bucureşti.

Nu este pentru prima dată când academia de la Constanţa apare în presa internaţională. Reportaje din curtea bazei sportive au fost difuzate de televiziunile FIFA şi UEFA, de alte posturi din Marea Britanie, Franţa şi Bulgaria.

Academia lui Gheorghe Hagi a luat fiinţă în 2009. În toţi aceşti ani, cel mai mare fotbalist român a investit opt-nouă milioane de euro în descoperirea a noi sportivi de succes. În ultimii ani, mai mulţi copii crescuţi aici au ajuns la cluburi din străinătate şi din ţară. 
 

Selecţia se face pentru copiii cu vârste între 6 şi 9 ani. „Pe copiii care au împlinit vârsta de 10 ani îi căutăm noi şi îi chemăm la probe, după ce obţinem referinţe bune despre ei“, spune Ciprian Mihai. 

Vă mai recomandăm: 

Proiectul de suflet al Regelui Gheorghe Hagi: academia de fotbal. Imagini inedite din viaţa marelui sportiv

VIDEO Hagi la 50 de ani. Cel mai emoţionant cadou primit de "Rege"

Hagi la 50 de ani. Gabi Balint: „Eu, Gică şi Belo ceream mereu cameră cu trei paturi”. De ce crede Balint că Ianis nu va fi niciodată ca tatăl său

VIDEO Hagi, la 50 de ani. Ce cadou impresionant i-au făcut copiii de la Academia sa de fotbal

Hagi la 50 de ani: ce mesaje i-au transmis Simona Halep şi Klaus Iohannis

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite