Accident rutier între un camion şi un autoturism. Ambele maşini au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării deprioritate. Camionul implicat în coliziune transporta cereale.

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de luni spre marţi (1/2 iulie) între  un camion şi un autoturism pe DJ 381, la ieşire din Ciocîrlia spre Valea Dacilor, judeţul Constanţa.

Ambele maşini au luat foc.

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, spun cei de la IPJ Constanţa. Camionul a ieşit din câmp pe DJ 381 fără să se asigure şi nu a acordat prioritate autoturismului.

Singurele victime rezultate în accident au fost cei doi şoferi. Şoferul autoturismului a fost rănit uşor, fiind transportat la spital, iar celălalt conducător auto a refuzat transportulla o unitate medicală.

La faţa locului au acţionat pompierii din cadrul Detaşamentului Medgidia-ISU Dobrogea.

„Un bărbat (65 de ani) a condus, pe câmp, un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă încărcată cu grâu, iar pe fondul neacordării de prioritate a ieşit de pe terenul agricol perpendicular pe axa DJ 381, unde a fost lovit de un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani care circula pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocârlia către localitatea Valea Dacilor. În urma impactului, cele două vehicule au luat foc. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului. Traficul a fost blocat până in jurul orei 2.30”, spun reprezentanţii IPJ Constanţa.

Accident rutier Constanta-Valea Dacilor FOTO IPJ Constanta
Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Bărbat de 63 de ani, scos înecat din valurile mării. Accidentul s-a produs în staţiunea Eforie Sud

Trei fete rănite în faţa unui centru de examen de Bacalaureat. Un şofer de 18 ani a intrat cu maşina în staţia de autobuz

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite