Ziua #17 la Cluj. Manifestanţii din mai multe oraşe au gândit un program: „Ne dorim să asigurăm continuitatea impactului protestelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ieşim deja de 15 zile, iar cauza pentru care ne-am mobilizat presupune un efort de durată din partea tuturor. Cu toţii ne dorim să asigurăm continuitatea impactului protestelor şi un număr cât mai mare de participanţi“, spun manifestanţii pe pagina de Facebook Corupţia ucide, unde îi îndeamnă pe oameni să vină cu idei şi sugestii legat de protest.

UPDATE 20.11 Câteva zeci de oameni s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj, joi, 16 februarie, în a 16-a zi de protest. Numărul lor a ajuns ulterior la câteva sute, circa 300 de manifestanţi.

Credit video: Facebook Corupţia ucide

Marţea, joia, sâmbăta şi duminica sunt zilele propuse de manifestanţi pentru proteste săptămânale în mai multe oraşe din România, inclusiv în Cluj.

„Bineînţeles că vă încurajăm să ieşiti şi între zilele propuse şi în afara orelor din program. Experienţa ne-a învăţat însă că protestele zilnice nu sunt sustenabile. Din acest motiv, venim cu următoarea propunere care a fost adoptată deja de Bucureşti şi alte orase din ţară. Zile de proteste: Marţi, Joi, Sâmbătă între orele 19-22 - traseul scurt cu care ne-am obişnuit. DUMINICĂ săptămânal, între orele 19-23, facem un protest mare cu traseu lung. De asemenea, vom promova formele complementare de protest. Aşteptăm toate părerile voastre la secţiunea comentarii!“, se arată pe pagina de Facebook Corupţia ucide.

Mai puteţi citi:

Ziua #16 de proteste la Cluj. „Nu ne dorim nerespectarea votului din decembrie“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite