VIDEO Un frizer din Cluj şi-a deschis salonul încă de la miezul nopţii. Ce a urmat l-a luat prin surprindere până şi pe el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu trecerea României de la starea de urgenţă la starea de alertă, saloanele de înfrumuseţare şi frizeriile au primit undă verde pentru a fi redeschise după două luni de pauză.

Un tânăr frizer din Gherla şi-a deschis salonul încă de la miezul nopţi, exact în momentul în care România a trecut în starea de alertă. Decizia sa s-a dovedit inspirată. Pe parcursul nopţii, nu mai puţin de 10 clienţi i-au trecut pragul, scrie Dejeanul.ro. Unii dintre ei şi-au făcut programare încă de acum câteva săptămâni, în timp ce alţii au venit disperaţi, după ce au încercat să se tundă singuri acasă, dar nu le-a prea ieşit, astfel că tunsul nu mai suporta amânare. Fidel principiului „Clientul nostru, stăpânul nostru”, Alex Raţiu, proprietarul micului salon şi frizer, a acceptat să facă o noapte albă pentru a-şi ajuta clienţii.

Chiar şi aşa, tânărul proprietar al salonului nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Printre primele măsuri luate a fost să-şi achiziţioneze un termometru pentru a lua temperatura clienţilor. În plus, atât el, cât şi clienţii trebuie să poarte măşti şi mănuşi, ca măsură de protecţie, iar între fiecare client este nevoit să dezinfecteze nu doar ustensilele, dar şi scaunul pe care aceştia se aşează.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite