VIDEO Emil Boc, primarul reales al Clujului, live pe Facebook. Edilul este recunoscător şi lui Sorin Apostu: „M-ar bate Dumnezeu ...“

0
0
Emil Boc la vot   FOTO Remus Florescu
Emil Boc la vot   FOTO Remus Florescu

Emil Boc, primarul reales al Clujului, le-a mulţumit clujenilor că l-au votat şi într-o emisiune live pe Facebook, asta după ce ieri seară postase un mesaj de mulţumire. Boc obişnuieşte de câteva săptămâni să prezinte diverse informaţii din două în două săptămâni.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor, din suflet, pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o ieri cu ocazia votului pentru alegerile locale. Din aproximativ 100.000 de voturi valabil expirmate pentur funcţia de primar am primti 64.311 voturi, după calculele mele. E un lucru care mă onorează, mă obligă şi mă responsabilizează enorm. (...) Vreau să vă mulţumesc celor care mi-aţi scris până târziu, aseară. (...) şi să vă asigur că sunt conştient de onoarea pe care mi-aţi făcut-o şi împreună cu echipa PNL sperăm să nu vă dezamăgim“, a afirmat primarul reales al Clujului, Emil Boc, pe Facebook, în emisiunea live pe care o ţine de ceva vreme, o dată la două săptămâni.

Acesta a mai spus că doreşte ca municipiul Cluj-Napoca să rămână principalul competitor economic al Bucureştiului.

„În politică nu poţi obţine performanţe de unul singur, ci doar în echipă“, a spus acesta, după care şi-a lăudat colegii din PNL, staff-ul de campanie şi funcţionarii din Primăria Cluj-Napoca. Boc le-a mai mulţumit şi celor cu care a colaborat, iar dintre aceştia l-a menţionat şi pe Sorin Apostu, primarul penal al Clujului, judecat şi condamnat pentru fapte de corupţie.

Boc a mai spus că, din datele preliminare pe care le are, liberalii vor avea 17 mandate în Consiliul local, UMDR- 5 mandate şi tot atâtea şi PSD+ALDE.  „Vremea şampaniei nu există. Nu ai timp de şampanie, ci trebuie să ne apucăm de lucru“, a mai spus acesta.  

După declaraţiile politice, Boc a prezentat un film de câteva minute cu realizările primăriei cluj-napoca din ultima perioadă şi apoi a răspuns întrebărilor adresate pe Facebook.

Un clujean l-a tras de mânecă pentru faptul că l-a lăudat pe Sorin Apostu spunându-i că ar trebui să-şi ceară scuze, la care Boc a afirmat că nu poate ignora munca lui Sorin Apostu.

„Eu m-am referit la dimensiunea administrativă. Pentru partea personală fiecare răspunde. dar nu pot să ignor şi să spun că un om care a muncit în primăria municipiului Cluj-Napoca nu a făcut acest lucru. Şi-a adus contribuţia ca oraşul să meargă în direcţia corectă. M-ar bate Dumnezeu să nu recunosc aceste lucruri. La asta am vrut să mă refer“, a afirmat Boc.  

Reacţia lui Emil Boc când este apostrofat de un internaut că a lăudat un primar ce a făcut Clujul de ruşine

Mai puteţi citi:

Rezultate alegeri locale 2016 Cluj. Liderul PSD Cluj: „Toţi primarii PSD în funcţie care au candidat şi-au înnoit mandatele“. Dej, Turda şi Gherla au primari PSD

Alegeri locale 2016. Omul care doreşte independenţa financiară a Ardealului vrea să fie primar la Cluj. „E mai degrabă un Funar întârziat de limba maghiară“

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan: „Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca“

Alegeri locale 2016 Cluj. Ocavian Buzoianu: „am votat pentru un Cluj modern, civilizat, un Cluj al copiilor noştri“

Alegeri locale 2016 Cluj. Adrian Gurzău, cel mai matinal dintre candidaţii la Primăria Cluj

Alegeri locale 2016. Emil Boc: „Am votat cu cei care au modernizat Clujul“

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite