VIDEO Emil Boc a fost „cinstit” cu bancnote de 1 leu ca lăutarii. Cum a completat edilul bugetul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Clujului, Emil Boc, a mai găsit o sursă de finanţare la bugetul local. Mircea Bravo, un tânăr cunoscut pentru farsele cu camera ascunsă pe care le face, a urcat pe scenă la ceremonia de lansare a programului Cluj-Napoca, Capitală Europeană a Tineretului 2015, şi a aruncat cu bancnote de 1 leu spre edil.

Emil Boc a urcat joi seara pe scena amenajată la cinematograful „Florin Piersic” pentru a ţine un discurs în deschiderea ceremoniei de lansare a programului Cluj-Napoca, Capitală Europeană a Tineretului 2015. Pe când a început să spună gluma lui preferată când vorbeşte în public - despre lungimea unui discurs, care trebuie să fie ca şi lungimea unei fuste, Emil Boc a avut „supriza” ca pe scenă să urce Mircea Bravo, un tânăr cunoscut în mediul online pentru farsele pe care le face. Acesta a început să arunce cu banconte de 1 leu spre primar, la fel cum sunt „cinstiţi” lăutarii. Boc, care la început s-a uitat surprins la tânăr, a spus: „Let s share the money, let s share the money here”, făcând aluzie la denumirea Federaţiei „Share” – entitatea responsabilă de implementarea programului Cluj-Napoca, Capitala Europeană a Tineretului 2015. 

„Special pentru domnul primar Emil Boc, zis şi şeful la bani”

Când prezentatorul a încercat să-l îndepărteze de pe scenă pe Mircea Bravo, Boc a exclamat: „Staţi, staţi. Oricând nişte bani la bugetul local sunt bineveniţi! Mulţumesc tare mult! Eu, să ştii că am să-i adun şi am să-i depun la Primărie la bugetul local, că orice leu e binevenit şi orice leuţ ne ajută să completăm bugetul!”. Boc nu s-a oprit până nu a adunat toate banconetele de pe jos spunând: „Îi punem la trezorerie, că primarul trebuie să aibă grijă de bugetul oraşului”. Mircea Bravo a postat filmuleţul cu urătorul comentariu:  „Boc are valoare! Se ştieeee! Să fie special pentru domnul primar Emil Boc, zis şi şeful la bani!”

Cine este Mircea Bravo 

Mircea „Bravo” are 26 de ani şi este din Bistriţa. În ultimii doi ani s-a specializat în farse pe care le filmează şi le pune pe canalul său de YouTube. De multe ori aceste farse pe care de regulă le pune în practică în Cluj-Napoca, oraşul unde studiază şi unde locuieşte sunt la limita legii şi a bunului simţ, astfel că bistriţeanul se alegea adesea cu înjurături şi chiar bătaie. După ce în luna octombrie tânărul a încercat să le facă avansuri oamenilor legii, îmbrăcat cu un sacou roz şi o eşarfă viu colorată, în prag de Moş Nicolae, Mircea Bravo s-a îmbrăcat în preot şi s-a dus la agăţat prostituate.

Citeşte şi

VIDEO Farsă la limita decenţei: cum şochează un bistriţean mai mulţi poliţişti încercând să le facă avansuri

VIDEO Un bistriţean a vrut să facă o farsă, însă „victimele” nu au gustat-o şi l-au luat la bătaie

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite