VIDEO La limita „credinţei”. Reacţia uluitoare a unei prostituate racolate de un preot care-i cere să spună o rugăciune înainte să facă sex

0
0

Mircea Bravo, bistriţeanul care şi-a făcut un obicei din a face farse la limita decenţei, în Cluj, o comite din nou. Acesta a încercat să racoleze o prostituată îmbrăcat în preot, pe care mai apoi o roagă să spună o rugăciune înainte de actul sexual.

Mircea „Bravo” are 26 de ani şi este din Bistriţa. În ultimii doi ani s-a specializat în farse pe care le filmează şi le pune pe canalul său de YouTube. De multe ori aceste farse pe care de regulă le pune în practică în Cluj-Napoca, oraşul unde studiază şi unde locuieşte sunt la limita legii şi a bunului simţ, astfel că bistriţeanul se alegea adesea cu înjurături şi chiar bătaie. După ce în luna octombrie tânărul a încercat să le facă avansuri oamenilor legii, îmbrăcat cu un sacou roz şi o eşarfă viu colorată, în prag de Moş Nicolae, Mircea Bravo s-a îmbrăcat în preot şi s-a dus la agăţat prostituate.

Cu o cruce mare la gât şi pe ritmuri de cântece religioase tânărul a invitat o prostituată în maşina sa, pe care după ce a plătit-o a rugat-o să se spovedească şi chiar să spună o rugăciune înainte de începerea actului sexual. Prostituata pare amuzată de situaţie încă din prima clipă când urcă în maşina, însă amuzamentul pare să se transforme în surprindere pe măsură ce falsul preot o roagă să spună o rugăciune înainte de…treabă.

Filmuleţul face parte dintr-o campanie a tânărului pentru legalizarea prostituţiei, ce poartă numele „Scoatem banii c..lor la lumină!”


Vă mai recomandăm:

VIDEO Farsă la limita decenţei: cum şochează un bistriţean mai mulţi poliţişti încercând să le facă avansuri

VIDEO Un bistriţean a vrut să facă o farsă, însă „victimele” nu au gustat-o şi l-au luat la bătaie


 

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite