VIDEO Cel mai mare Harlem Shake din ţară a avut loc la Cluj. Trei sute de tineri au dansat frenetic pe Cetăţuie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au adunat într-un parc din Cluj-Napoca. FOTO: Răzvan Raţiu
Tinerii s-au adunat într-un parc din Cluj-Napoca. FOTO: Răzvan Raţiu

„Febra“ Harlem Shake, un dans care a ajuns în câteva săptămâni cunoscut în toată lumea, a cuprins şi Clujul. Circa trei sute de persoane s-au dezlănţuit, duminică, în capitala Ardealului, pe piesa care a ajuns mai populară decât Gang man style.

„Îmi place production“, un studio clujean de producţii video exclusiv pe YouTube, a organizat, duminică, în jurul orei 15.00, în zona Cetăţuie din Cluj-Napoca, un Harlem Shake la care au participat peste 300 de persoane. Harlem Shake este un dans de circa 30 de secunde ajuns celebru în prima lună a lui 2013. Oameni din toată lumea postează pe YouTube filmuleţe în care dansează pe piesa „Harlem Shake“ a artistului newyorkez Baauer. Totul a început în urmă cu câteva săptămâni, când trei tineri s-au costumat în haine mulate şi au dansat frenetic pe această piesă. De atunci oameni din toată lumea postează pe internet versiunile proprii ale dansului. Există deja peste 12.000 de filme diferite, unele mai amuzante decât celelalte, care au strâns peste 40 de milioane de vizualizări. Chiar şi angajaţii de la Google au înregistrat un astfel de filmuleţ. 

Cel mai mare Harlem Shake din România

Fondatorii „Îmi place production“ susţin că este „primul studio de productii video exclisiv pe YouTube din Romania, a carui canale afiliate in fiecare luna strang peste 200.000 de vizualizari“. Este voba despre doi tineri, Radu Muntea şi Alex Roşian Savu. Anunţul privind evenimentul de pe Cetăţuie a fost făcut pe Facebook: „ÎN PARCUL DE PE CETĂŢUIE, duminică dupămasă. Fiecare îşi aduce ce îi dă mă-sa de acasă, fiecare dansează cum vrea.“ Au venit la eveniment circa 300 de persoane, acesta fiind cel mai mare Harlem Shake din România conform participanţilor.  „Poate ca alţii au mai făcut harlemuri prin ţară, dar cum o făcut CLUJUL n-o facut NIMENI!!“, a concluzionat unul dintre participanţi. Filmuleţul postat pe You Tube avea luni după masă circa 15.000 de vizualizări.  

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite