Un investitor clujean a cumpărat o scară întreagă de bloc, din faza de proiect, cu banii jos: un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Cuc conduce franciza ReMax din ROmânia. FOTO: Arhivă personală
Răzvan Cuc conduce franciza ReMax din ROmânia. FOTO: Arhivă personală

Răzvan Cuc, clujeanul care conduce franciza imobiliară ReMax în România, a susţinut că un investitor a cumpărat o scară întreagă de bloc din Cluj-Napoca, în condiţiile în care apartamentele nici nu existau, iar astfel de situaţii nu sunt atât de rare. Preţul: 1 milion de euro.

S-a întâmplat pe cea mai scumpă piaţă imobiliară din ţară, Cluj-Napoca, unde preţul pe metrul pătrat de construcţie depăşeşte nivelul din orice alt oraş din România, inclusiv din Capitală. 

Răzvan Cuc, care conduce franciza ReMax în ţară, cu mai bine de opt sute de agenţi imobiliari, spune că un investitor a cumpărat o scară întreagă de bloc, când încă apartamentele nici nu existau – iar astfel de situaţii nu sunt atât de rare. „Sunt mai mulţi investitori care fac aşa”, spune Cuc pentru actualdecluj.ro

„Are sens, dacă închiriezi, o faci concentrat, administrezi mai uşor”, a mai spus acesta.

Este vorba de o scară mică, într-un bloc cu trei nivele, deci parter şi două etaje, şi cu câte trei unităţi locative pe palier, în total nouă apartamente. 

Cuc susţine că blocul se află lângă cartierul Gheorgheni şi că ansamblul se află în această perioadă în faza de livrare. 

Vă mai recomandăm:


De ce este Cluj-Napoca cel mai scump oraş din România. Explicaţiile unui experimentat specialist în imobiliare

Clujul, cel mai scump oraş din România. Un clujean trebuie să muncească 12 ani ca să îşi permită un apartament

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite