Tragedie la Cluj: o întreagă familie a fost găsită fără suflare lângă piscina din curtea casei. Ce s-a întâmplat

0
Publicat:

O întreagă familie, formată din trei membri, a fost găsită fără viață în curtea casei lor, într-o pădure din Colonia Sopor, Cluj. Oamenii zăceau în costume de baie, lângă piscina gonflabilă.

Trei persoane au fost găsite fără suflare, în costume de baie, în curtea casei - Foto Arhivă
Trei persoane au fost găsite fără suflare, în costume de baie, în curtea casei - Foto Arhivă

Incidentul tragic a fost descoperit de un vecin, care a sunat la 112 după ce încercase fără succes să ia legătura telefonic cu toți cei trei membrii ai familiei. Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață lângă o piscină gonflabilă, potrivit Antena 3 CNN. 

Suspiciuni de electrocutare 

Din primele informații, se pare că aceștia s-au electrocutat din cauza unei improvizații electrice. Un electrician prezent la fața locului a explicat că în curte existau numeroase improvizații cu fire electrice și becuri. Două fire electrice, din tabloul electric, treceau peste piscină, și se presupune că unul dintre acestea s-a rupt, provocând astfel tragedia. 

Este vorba de un bărbat de 42 de ani, care și-a dorit probabil să se relaxeze în weekend alături de părinții săi, în curtea casei. Deocamdată, nu se știe exact de când cei trei se aflau acolo. 

Îmbrăcați în costume de baie, cele trei persoane zăceau fără viață lângă piscina gonflabilă, aflată în curtea casei lor din Colonia Sopor. Din păcate, pentru că locuința era izolată, fiind situată într-o zonă împădurită, vecinii erau prea departe pentru a auzi ceva și a interveni la timp. 

Descoperirea macabră din Cluj, scoate în evidență pericolele pe care le pot reprezenta improvizațiile electrice. Poliția continuă investigațiile pentru a determina exact circumstanțele în care s-a produs această tragedie. 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite