Un tânăr clujean a fost înjunghiat pe stradă, într-o stație de autobuz, în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârsta de 19 ani a fost înjunghiat sâmbătă, într-o stație de autobuz din Cluj-Napoca, de către doi indivizi care l-ar fi agresat verbal cu doar câteva momente înainte de incidentul sângeros.

foto autospecială de poliție
Un tânăr clujean a fost înjunghiat pe stradă, într-o stație de autobuz, în plină zi

Tânărul ar fi fost agresat de doi inidivizi alături de care se afla într-un mijloc de transport în comun, care au coborât la aceași stație de autobuz, pe strada Teodor Mihail din Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor publicate de Insectoratului de Poliție Județean Cluj, imediat după coborârea din mijlocul de transport în comun, tânărul a fost înjunchiat.

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre o stare conflictuală înregistrată pe strada Teodor Mihali, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 ani, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe motive ce urmează a fi stabilite de polițiști în cadrul cercetărilor, ar fi fost abordat în mod agresiv de către doi bărbați, iar ulterior, la coborârea din mijlocul de transport în comun, ar fi fost agresat de către cei doi bărbați cu un obiect contondent”, a transmis Insectoratul de Poliție Județean Cluj.

Potrivit informațiilor preliminare obținute de polițiști, tânărul se afla într-un mijloc de transport în comun în jurul orei 15:00, când a fost abordat agresiv de doi bărbați. Deși motivele acestui conflict nu sunt încă clare și urmează să fie stabilite în cadrul investigațiilor, se pare că altercația a escaladat rapid. La coborârea din mijlocul de transport, cei doi bărbați l-au atacat pe tânăr cu un obiect contondent, provocându-i răni grave.

În urma acestui eveniment, tânărul de 19 ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri medicale pentru rănile suferite.

În continuare, IPJC va efectua cerceări pentru depistarea persoanelor bănuite de agresarea fizică și verbală, ca urmare a căreia tânărul a ajuns să aibă nevoie de îngrijiri medicale, și dispunerea măsurilor legale față de acestea. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite