Târgul de Cariere de la Cluj: 80 de angajatori şi peste 2.000 de oportunităţi de carieră

0
0
Tineri în căutare de joburi FOTO: Târgul de Cariere
Tineri în căutare de joburi FOTO: Târgul de Cariere

Cei care îşi caută un loc de muncă sau care vor să urmeze un internship, un stagiu de practică ori o organizaţie unde să facă voluntariat au la dispoziţie săptămâna aceasta, la Cluj, peste sute de oportunităţi. Târgul de Cariere, organizat de Fapte, se desfăşoară la Sala Polivalentă, între orele 10.00 şi 16.00.

Mâine, 21 octombrie, continuă Târgul de Cariere Cluj Global, deschis azi. Tinerii care îşi caută un job, un internship sau un loc unde să facă voluntariat pot merge la Sala Polivalentă din Cluj, între orele 10.00 şi 16.00. La mare căutare sunt joburile pentru cei care stăpânesc o limbă străină - engleză, franceză, germană, italiană, suedeză etc -şi altele. Posturi disponibile sunt în domeniii precum administrativ, economic, în relaţia cu clienţii, vânzări, inginerie, producţie, industrie alimentară şi retail.

Potrivit unui comunicat, al doilea târg de săptămâna aceasta va fi dedicat IT-ului şi se va organiza joai şi vinerea aceasta, pe 22 şi 23 octombrie, între orele 10.00 şi 16.00. Nu mai puţin de 40 de companii îşi caută viitori angajaţi la târg. Cele mai multe oferte sunt pentur locuri de muncă full time.

La ambele târguri participă peste 80 de angajatori de renume ca Emerson, Genpact, Steelcase, Crossover şi Siemens. Organizatorii Târgului de Cariere, compania Fapte, se aşteaptă ca în cele patru zile d etârg să vină în jur de 7.000 de persoane. Pentru cei care îşi caută un job în IT e bine de ştiut că Crossover anunţă salarii cuprinse între 5.000 şi 8.300 de dolari/lună pentru specialiştii în IT, iar Siemens caută peste 40 de posturi în IT pentru Java Developeri, Senior SAP Consultants, Integration Developeri.

„Compania Emerson caută aproximativ o sută de persoane, de la sudori la ingineri, software developeri, project manageri sau business analysts. La Genpact se caută 95 de vorbitori de engleză, franceză şi germană, iar la Steelcase sunt libere 20 de poziţii în domenii precum IT, Sales Suport, Finance sau Operation”, spune Louisa Olar, Project Manager Târgul de Cariere.

Mai puteţi citi:

Şansă egală la viaţă: locuri de muncă pentru victimele violenţei în familie şi pentru persoanele cu dizabilităţi

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite