Şofer kamikaze filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3. „Bipezii ăştia ar trebui lăsaţi pe viaţă fără permis” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
kamikaze

Un şofer a fost filmat lângă Cluj, la Nădăşelu, cum intră fără niciun fel de griji pe contrasens, pe Autostrada Transilvania. Sute de oameni au comentat pe un grup de Facebook gestul inconştient care ar fi putut provoca un accident cu victime.

Imaginile cu zeci de şoferi circulând nepăsători pe contrasens pe Autostrada Soarelui par să-i inspire şi pe alţi şoferi să calce legea în picioare şi să rişte accidente în care se pot pierde vieţi omeneşti doar pentru confortul lor şi pentru a ajunge cu câteva minute mai repede la destinaţie. 

Un astfel de şofer kamikaze a intrat pe contrasens la Nădăşelu, pe Autostrada Transilvaniei, fără să se gândească la faptul că ar putea să provoace un grav accident. Autorul filmării a precizat că filmarea a fost făcută luni, 26 iulie. 

„Filmarea este de azi. Ieşire de pe autostradă Nadasel. Nu înţeleg oamenii ăştia”, mesajul scurt care însoţeşte clipul postat pe grupul Info Trafic Cluj. 

Reacţiile nu au întârziat să apară, iar câteva sute de internauţi au comentat imaginile în doar câteva ore. „Asemenea şoferi nu ar mai trebui să conducă”, a scris cineva, în timp ce altcineva a scris că „Trebuia sunat la 112 şi să te duci după el ...până ajungea un echipaj de poliţie...aşa retarzi nu trebuie lăsaţi să plece”.  

„A intrat pe contrasens intenţionat. Mulţi ar înţelege că a greşit intrarea, dar se vede că omul cunoştea zona şi a făcut o manevră de 2 lei. Nici nu trebuia lăsat să treacă”, a adăugat altcineva. „Era greu să mai facă o dată sensul giratoriu şi să iasă din sens frumos” şi „Şi a continuat dobitocul în prostia lui. Bipezii ăştia ar trebui lăsaţi fără dreptul de a conduce, dar pe viaţă”, a fost unul dintre cele mai categorice mesaje.

Vă mai recomandăm şi: 

Momentul în care o maşină „se înfige” într-un parapet, surprins de o cameră de bord. „Ăsta omoară pe careva” VIDEO

Maşină de Poliţie filmată în timpul unei depăşiri „criminale”. „Aia e, tată, pe linie continuă, du-te că e curbă” VIDEO

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite