Sărbători în Cluj: de la „Elveţia de pe Valea Ierii” la Revelionul în varianta studenţească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vrei să-ţi petreci sărbătorile în „Elveţia de pe Valea Ierii”, adică la pensiunea Lara, un pachet de patru nopţi cu all inclusive te costă  1.520 de lei. Cu 30 de lei pe noapte, însă poţi găsi cazare la munte şi-ţi duci mâncarea de acasă. În noaptea dintre ani, te poţi răsfăţa cu 400 de lei la Sun Garden Resort sau poţi merge la „revelionul studenţilor” cu 30 de lei.

La pensiunea „Cabana moţilor” din  Mărişel un pachet de 5 nopţi - 23-28 decembrie 2014 (marţi-duminică) care cuprinde cazare cu demipensiune şi prânzul festiv în ziua de Crăciun cu băuturi tradiţionale, costă 999 lei/persoană. Pachetul de 3 nopţi, în perioada 23-26 decembrie 2014 (marţi-vineri), care cuprinde cazare cu demipensiune şi prânz festiv în ziua de Crăciun cu băuturi tradiţionale – costă 699 lei/persoană. Tarifele pentru copii sunt reduse. La capitolul „Revelion 2015”, Cabana moţilor oferă  un pachet de 7 nopţi - 28 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015 (duminică-duminică), care cuprinde cazare cu demipensiune şi masa festivă de Revelion cu băuturi tradiţionale. Tariful este de 1.999 lei/persoană. Pentru pachetul de 4 nopţi, în perioada 29 decembrie 2014 – 2 ianuarie 2015 (luni-vineri)- tariful este de 1.399 lei/persoană.  Cabana se află la adresa Mărişel, nr. 375, jud. Cluj şi este la numai o oră de Cluj, la numai 20 km de Lacul Tarniţa, la 1.250 de metri altidudine. „Cabana Moţilor este un loc arhaic, desprins din poveste şi din vremuri demult apuse, Mărişelul te va cuceri de la prima întâlnire cu relief domol şi accesibil de Apuseni, cu verde de cetină de brad, cu incredibil de albastru de cer şi cu liniştea de mult visată”, spun proprietarii. În ceea ce priveşte divertismentul, aici puteţi face: plimbări şi drumeţii în natură, plimbări cu căruţa şi sania trasă de cai, excursii în Munţii Apuseni, activităţi de aventură. 

„Elveţia de pe Valea Ierii”

Oferta de Crăciun 2014  a pensiunii „Lara”, supranimită „Elveţia de pe Valea Ierii”, cuprinde un pachet all inclusive de 4 nopţi - 5 zile (23.12.2014-27.12.2014 ), care include: 4 nopţi de cazare în camere duble cu tot confortul, trei mese pe zi (mic dejun, pranz, cina) bufet suedez şi băuturile casei (ţuica, afinată, merişorata, caisată, zmeurată, cireşe amare, vinul casei alb şi roşu, apă minerală şi plata, cafea) sub forma de bufet suedez. Preţul este de1.520 de lei de persoană pe sejur. 

Oferta de revelion 2014 – 2015 – include un pachet all inclusive de 4 nopţi şi 5 zile în perioada 29.12.2014 - 2.01, care cuprinde: cazare in camere duble cu tot confortul, trei mese pe zi (mic dejun, pranz, cina) bufet suedez si bauturile in acelasi regim de bufet suedez (whisky, tuica, afinata, caisata, merisorata, cirese amare, zmeurata, vin alb si rosu, cafea, apa minerala si plata, sucuri diferite). Masa festivă de Revelion este sub forma de bufet cu toate preparatele bio pregatiteîn casă. Băuturile se gasesc tot sub forma de bufet suedez, muzica cu DJ, jocuri, foc de tabara pe insula de pe lac, sampanie si gogoase la trecerea dintre ani si multe alte surprize... Se organizează multe activităţi: plimbarea cu sania trasa de cai, foc de tabara in fiecare seara, remi, table, carti de joc, partie de schi la 22 km de pensiunea noastra (statiunea Baisoara). Preţul este de 2.000 de lei / persoană / sejur . Copiii până la 6 ani au bilet gratuit. La pensiune se ajunge: dinspre Cluj-Napoca, directia spre Oradea si la iesire din Floresti se face stanga spre Luna de Sus, Vlaha, Savadisla, Liteni si inainte de Baisoara se face dreapta stre Valea - Ierii, de acolo mai sunt 10 km pana la pensiunea LARA.

Oferte pentru toate buzunarele: 30 de lei pe noapte

 

Pentru cei care caută oferte mai ieftine, pensiunea Ungur, care se găseşte în centrul comunei Beliş lângă scoala, are următoarea ofertă: cazare fără masă, preţ: 30 lei/noapte/persoană. Sejurul trebuie să fie de minimum 3 nopţi. Data de intrare: 24.12.2014. Unitatea se închiriază unui singur grup de 12 persoane. Sunt disponibile 12 locuri distribuite în 3 camere cu băi proprii şi 3 camere cu baie comună. Pentru petrecerea timpului liber, proprietarii pun la dispoziţie o barcă pentru o plimbare pe lacul Fântânele din Beliş, cai pentru călarie şi plimbări cu trăsura. Obiective turistice: Cetatile Ponorului, Sf. Manastire Râşca Transilvana, cascada Vălul Miresei de la Răchiţele, Peştera Urşilor, Complexul turistic Padi, Peştera Altar, Gheţarul scărişoara, crucea lui Avram Iancu de la Fântânele, lacul şi barajul Fântanele. Pentru Revelion, pensiunea a fost deja închiriată. 

Revelion în oraş 

Cei care vor să petreacă Revelionul în oraş au la dispoziţie o ofertă variată de restaurante şi cluburi. La My Way Club, de exemplu, fiecare participant trebuie să achite 280 lei, tarif  care include băutură "all you can drink" (open bar, toată gama premium, în seara de Revelion) şi mâncarea, "all you cand eat", atât în noaptea de Revelion, cât şi în seara de 1 ianuarie 2015. Muzica va fi atât live - cover party cu o trupa KHAMELEON, cât şi "redată", în cadrul unui playlist cu muzică (evident) de dans, un mixaj inedit şi eclectic de piese oldies/retro şi muzică mai recentă, precum şi de stiluri, de la rock’n roll şi disco anilor ’70, până la hituri noi, cu „uşoare” ritmuri R & B, hip-hop, latino, sau „ţigăneşti/balcanice". Clienţii clubului vor recunoaşte, cu siguranţă şi plăcere, cea mai bună selecţie din muzică redată în timpul anului şi, totodată, (nou!) pot contribui direct la realizarea playlistului, prin sugestii ce se pot face atât în timp real, la faţa locului, cât şi în prealabil, prin mesaje pe care participianţii la Revelion le pot trimite pe FB, sau prin email ( janis_my_way@yahoo.co.uk )! În seara de 1 ianuarie, va fi organizată o petrecere cu pretext "Anii '20 (Roaring Party)", cu intrare liberă, doar pentru plãtitorii de bilet de Revelion din My Way, Berãria Ursus, Casa Tauffer, precum şi pentru toţii cei botezaţi "Vasile", iar pentru "nou-veniţi", un simbolic 10 lei Doamnele, respectiv 20, Domnii. Pentru oferta completă vezi aici.  

Revelion cu jazz sau revelion studenţesc

De o petrecere originală vor avea parte, clujenii care vor alege oferta ceainăriei „Doamna T!”. „Inspirată din vremurile începutului de secol XX, vă invităm la petrecerea dintre ani cu muzica îndrăgită, reţetele originale şi atmosfera unică!”, susţin organizatorii. La capitolul muzică, oferta constă în jazz clasic live: pian şi voce. Preţul de persoană este 190 lei. Vezi aici oferta completă.

O ofertă interesantă este şi cea a Sungarden resort. Pentru circa 400 de lei, veţi beneficia de un program care include trupa Goodday, photobooth, iluzionistul Ştefan candy bar, club salsa dancers, drinks open bar, dj, concurs,   artificii, surprize. Vezi aici întreaga ofertă.

Ofertele sunt pentru toate buzunarele. Astfel, la Janis Club un bilet la Stud-rev'-Party-ul costă 20 de lei pt fete şi studenţi, 30 de lei pentru restul! Clienţii îşi vor putea cumpăra băutură, dar şi mâncare. Vezi aici întreaga ofertă. 

Citeşte şi

85% din pensiunile din Maramureş sunt ocupate pentru Sărbătorile de Iarnă. Pensiunile din Maramureşul Istoric, cele mai căutate

Proprietarii de pensiuni din Rânca au ajuns la sapă de lemn din cauza situaţiei confuze în care se află Transalpina

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri