Rooney: Meciul cu CFR Cluj este important, trebuie să evităm ce s-a întâmplat anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney
Wayne Rooney

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a declarat că formaţia sa trebuie să evite surprizele neplăcute, aşa cum s-a întâmplat în ediția trecută a Ligii Campionilor, şi tocmai de aceea meciul cu CFR Cluj de marți este unul important.

"Liga Campionilor este complet diferită de Premier League. Dacă nu eşti în cea mai bună formă şi nu dai totul eşti pedepsit, lucru care ni s-a întâmplat în ediţia trecută. Trebuie să ne asigurăm că nu se va repeta şi în acest an, aşa că meciul de la Cluj este unul important pentru noi. Să sperăm că vom obţine victoria, care ne va pune într-o poziţie favorabilă pentru calificare. E palpitant să joci în Liga Campionilor, e o competiţie puternică, te uiţi la echipele care sunt aici și e o mare provocare pentru toată lumea. Îmi place foarte mult să joc în Liga Campionilor", a spus Rooney, citat de Sportinglife.

Fundaşul Patrice Evra a afirmat că în partida cu CFR Cluj echipa sa trebuie să arate că a revenit la mentalitatea de învingător, pe care a arătat-o în prima etapă cu Galatasaray Istanbul.

Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite