Românul răpit, jefuit şi torturat de „Îngerul Dulce” depune mărturie. Totul a început cu un flirt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Îngerul dulce” era ajutată de iubitul ei şi de cel puţin încă un bărbat. FOTO: EL Periodico de Aragon
„Îngerul dulce” era ajutată de iubitul ei şi de cel puţin încă un bărbat. FOTO: EL Periodico de Aragon

Un român din Spania a scăpat cu viaţă după ce a fost sedus de „Îngerul dulce”, o infractoare periculoasă care ademenea bărbaţi, iar ulterior îi tortura şi jefuia, iar în unele cazuri îi omora. Românul va depune mărturie despre întâlnirea cu faimoasa venezuelancă şi de complicii ei

Românul a crezut că a dat lovitura când cunoscut-o pe o reţea de dating pe venezueleanca Hedangelin Candy Arrieta, dar s-a înşelat, iar ulterior a scăpat cu viaţă doar printr-un noroc. 

Potrivit Diario del Mallorca, tânara sud-americană îşi căuta victimele pe site-ul de dating Badoo. Aici, ea le trimitea fotografii explicite şi mesaje prin care îşi manifesta interesul pentru a-i cunoaşte, atrăgându-i astfel în capcană. 

Mai târziu, Hendangelin Candy Arrieta, cunoscută sub numele de „Îngerul Dulce”, i-a răpit şi i-a bătut cu bestialitate, pentru a-i jefui, cu ajutorul iubitului ei, Mohamed Achraf. O a treia victimă a fost ucisă brutal. 

Infractorii au fost prinşi, iar acum sunt judecaţi la Zaragoza în mai multe procese. Heraldo.es scrie că tânăra şi partenerul ei şi-au schimbat radical strategia. Dacă până acum, într-un proces pentru tâlhărie şi agresiune asupra uneia dintre victime au refuzat să vorbească, într-un alt proces au negat toate acuzaţiile aduse lor. Acum, la ultimul proces în care sunt acuzaţi de uciderea lui José Antonio Delgado.

O nouă tactică

Spre surprinderea celor prezenţi în sala Tribunalului Provincial din Zaragoza, fiecare a ales să se scutească de responsabilitate şi să arate cu degetul spre celălalt. Mai mult, au mers până acolo încât s-au prezentat chiar drept victime în faţa juriului care le va decide soarta.

Hedangeline Candy Arrieta, care a folosit pseudonimul Dulce Bella, Angelin Candy sau Dulce Ángel pe Badoo, a fost cea care, spre surprinderea partenerului ei, s-a întors împotriva lui. Venezueleanca în vârstă de 36 de ani şi-a schimbat atitudinea. Ucigaşa cu sânge rece de până acum s-a prezentat brusc ca o femeie abuzată pe care Mohamed Achraf o răpise timp de trei luni.

Ce spune „Îngerul Dulce”

Arrieta a venit cu o poveste „de groază”, aşa cum i-au spus jurnaliştii spanioli, în care ar fi implicaţi doi dominicani necunoscuţi – despre care nu a dat un nume sau detalii. Evident, ea nu ar avea nicio legătură cu ei, ci aceştia ar fi presupuşi prieteni ai lui Achraf. Ea a spus că cei trei, împreună cu partenerul ei, au bătut-o şi au legat-o tot timpul cu un cablu şi au sedat-o. Apoi au eliberat-o, dar au obligat-o să facă tot ce îi cereau ei, şi o ţineau închisă în depozitul Pedrolei unde locuia cu Achraf şi unde acesta avea atelier auto.

Femeia mai spune că e nevinovată şi în cazul uciderii lui José Antonio Delgado, informaticianul în vârstă de 54 de ani din Biscaia, care a călătorit din Guecho la Luceni pentru a avea o aventură cu ea. Cea poreclită „Îngerul dulce” susţine că Achraf şi prietenii săi ar fi intrat de pe contul ei pe reţeaua de dating Badoo şi au ademenit victima.

„Ei au fost cei care înşelau victimele. Nu am vorbit niciodată pe Badoo. Achraf m-a obligat să-i dau parola de Facebook. Mi-au luat telefonul mobil. Mi-au spus: «omul urmează să sosească şi o să-i luăm maşina.» Sunt doar o victimă; nu am ucis pe nimeni. M-au ameninţat din prima clipă", a insistat ea, după care a povestit că era bătută şi violată. Iar într-o zi, mai spune ea, au bătut-o atât de tare încât au fost nevoiţi să o ducă la spital. „A spus că am căzut pe scări”, a mai povestit tânăra. „Atunci nu ai cerut ajutor?” a întrebat procurorul. „Nu m-a lăsat, îmi ţinea un pumnal în spate tot timpul”, a subliniat femeia.

Tânăra a încercat să găsească o explicaţie şi pentru faptul că a vândut chiar ea Mercedesul victimei. „M-au urmărit de la distanţă şi mi-au spus că, dacă fac ceva ciudat, îmi vor tăia şi arunca capul”, a fost replica ei atunci când a fost întrebată despre acest subiect. 

Ce spune partenerul ei

Mohamed Achraf, în vârstă de 40 de ani, a ascultat impasibil toate declaraţiile partenerei sale. Dar când i-a venit rândul să vorbească, a fost de neoprit. „Când ea l-a omorât pe bărbat a rămas ea rece şi liniştită. Într-o zi ne-am certat şi mi-a fost teamă că o să-mi facă şi mie ceva în timp ce dormeam. Atunci i-am spus: «Dacă ai de gând să mă omori, fă-o aşa cum ai făcut cu el» ", a spus inculpatul.

Bărbatul a explicat şi motivele pentru care nu a vorbit până acum şi a spus că în tot acest timp a ales să o protejeze, considerând-o iubita lui.

„Am făcut-o de bunăvoie pentru ea. Ea este partenera meu, trebuia să o salvez şi aveam de gând să fac orice pentru asta. Am mers cu ideea să o salvez, dar , după ce am ascultat-o, am văzut că nu e corectă.” Achraf  a insistat că nu şi-a răpit iubita: „S-a dus singură în oraş (la Pedrola), s-a legat de oameni şi apoi s-a întors acasă”.

Infractorul s-a prezentat ca o victimă şi spune că „Îngerul Dulce” trăia de pe urmna bărbaţilor şi în Venezuela.„Deja făcea toate asta în Venezuela. Trăia de pe urma bărbaţilor pe care îi cunoştea pe Badoo’”. El a subliniat că partenera sa e criminală, dar a recunoscut că a participat cel puţin la transferul sau înmormântarea lui José Antonio Delgado. 

Ce s-a întâmplat cu românul sedus de „Îngerul Dulce”

Românul a fost printre primii bărbaţi care au căzut pradă farmecelor ucigaşei, în vara anului 2019. După ce a cunoscut-o pe venezueleancă, s-a dus să o întâlnească în locul indicat de ea, fără să bănuiască măcar ce îl aştepta. Convins că urma să petreacă o noapte de neuitat în compania tinerei, românul, a avut parte de cel mai negru coşmar al vieţii. „Îngerul dulce” s-a transformat rapid într-un adevărat diavol. Ajutată de iubitul ei şi de încă un prieten, femeia i-a aplicat electroşocuri, apoi l-a imobilizat, l-a legat şi l-a răpit. După ce l-au bătut crunt şi i-au furat maşina, telefonul mobil şi banii pe care îi avea la el, toţi trei s-au făcut nevăzuţi. 

A supravieţuit, însă, spre deosebire de José Antonio Delgado, aşa că deşi jefuit şi bătut cu bestialitate, şoferul român se poate considera totuşi norocos.În următoarea perioadă, el e aşteptat să depună mărturie. În ziua următoare, femeia a aruncat o nouă momeală pe Badoo, iar de această dată a reuşit să păcălească un om de afaceri în vârstă de 58 de ani, din Tudela,

Bărbatul s-a deplasat cu trenul la Pedrola pentru a o întâlni. Doar că, odată ajuns la locul întâlnirii, a fost atacat de tânără şi de iubitul ei, chiar lângă gară. Cei doi l-au lovit în cap cu o cheie, i-au fracturat tibia, l-au legat, l-au băgat în portbagajul unei maşini şi i-au luat cardul de credit, ameninţându-l cu un pistol. După acest atac, „Îngerul Dulce” şi partenerul ei s-au ales cu o pradă de 650 de euro în numerar, un ceas şi un telefon mobil. Şi nu s-au oprit aici.

Următoarea victimă nu a supravieţuit întâlnirii cu letala sud-americană. Omul de afaceri José Antonio Delgado, în vârstă de 50 de ani, a fost ademenit de „Îngerul dulce” şi atacat cu ferocitate de femeie şi de partenerul ei. După ce l-au bătut cu sălbăticie, au decis să-l îngroape în timp ce încă agoniza. Toate acestea pentru a-i fura 1.500 de euro şi un Mercedes de ultimă generaţie pe care ulterior l-au vândut cu numai 10.000 de euro.

„Îngerul dulce” şi partenerul ei au fost în cele din urmă prinşi şi arestaţi de poliţişti. Sunt acuzaţi de crime, tâlhării,  deţinere ilegală de arme, apartenenţă la un grup infracţional şi tentativă de extorcare, iar mai multe procese au fost deschise începând cu finele anului 2020.  

Vă mai recomandăm şi:

Un român a revoluţionat sistemul de credite imobiliare din Anglia. „Am început să angajăm şi în România”

Povestea escrocului de pe Tinder din Floreşti. Cum şi-a convins iubita să-i dea o avere pentru a se muta în Africa

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite