Reproşul acid al organizatorilor Electric Castle către autorităţi, legat de drumul spre Bonţida: „E acelaşi de 4 ani încoace: «urmează, se face, poate la anu»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre organizatorii Festivalului Electric Castle, Andi Vanca, a făcut o postare acidă pe pagina sa de Facebook legat de atitudinea autorităţilor privind drumul ce duce la Bonţida, drum pe care cei de la Consiliul Judeţean Cluj promit de mai bine de patru ani, zice Vanca, că îl vor asfalta. Drumul are 5 kilometri.

Organizatorii Festivalului Electric Castle bat obrazul reprezentanţilor consiliului Judeţean cluj legat de drumul ce duce la Bonţida, spre festival, drum pe care autorităţile promit de 4 ani să-l asfalteze.

„Aşa arată drumul pe care ar trebui să fie aduşi, peste 1 săptămână, cei aproape 150.000 de oameni, ce vor veni pentru 5 zile, la Electric Castle 2017. Este drumul pe care Consiliul Judeţean Cluj s-a angajat şi în acest an să îl repare, pentru a ne ajuta să fluidizăm traficul autobuzelor dinspre şi înspre Bonţida. Mai exact, 5 km din DJ 161 Gădălin - Bonţida. 5 (cinci)!

Ştim deja răspunsul oficial pe care îl vom primi. E acelaşi de 4 ani încoace: "urmează, e un proiect, e prins de un buget, se face, e complicat cu proiectul, poate la anu'". Oricum, cel mai important este că, indiferent de infrastructura din zonă, ne vom putea mândri în continuare pe la târguri de turism şi prin broşuri informative cu cât de minunat este Electric Castle. Mulţumim de sprijin!“, este postarea de azi, 4 iulie, lui Andi Vanca, unul dintre organizatorii Festivalului Electric Castle.

La ediţia din acest an a EC vor performa Cedric Gervais, Youngr, Dimension, Mike Skinner (fostul membru The Streets, acum în postură de DJ), MistaJam (DJ-ul cu cele mai importante emisiuni de profil de la BBC), şi Counterfeit. Pe scenele festivalului vor urca şi artişti din Estul Europei - trupa ucrainiană Onuka, trupa maghiară Bohemian Betyars. La Electric Castle 2017 vor fi nouă scene - două acoperite inclusiv în zona spectatorilor. Organizatorii estimează că vor fi circa 130.000 de festivalieri în cele 5 zile de festival (ziua 0 şi patru zile pline de eveniment). 

Mai puteţi citi:

Electric Castle, distracţie în noroi. Localnică din Bonţida: „Tinerii ăştia au un şurub deşurubat să vină de la aşa o distanţă pe o vreme ca asta“

Ghid de supravieţuire Electric Castle: „Va fi ca şi cum ai veni pentru prima dată la festival”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite