Portarul „U” Cluj, Mircea Bornescu: „Cadu m-a făcut ţigan român. Nu regret nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat miercuri că portarul Mircea Bornescu va fi drastic sancţionat pentru ieşirea necontrolată de aseară şi a precizat că vina pentru ce s-a întâmplat la meciul de pe Cluj Arena o poartă atât el, cât şi antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone.

„Amândoi suntem vinovaţi pentru ce s-a întâmplat aseară. Mircea Bornescu va fi sancţionat drastic pentru ieşirea necontrolată pe care a avut-o aseară, dar asta nu scuză cu nimic ieşirea lui Cadu. Ce a făcut Cadu? Aincitat la violenţă", a precizat Niculescu.

Felix Grigore, director sportiv la Universitatea Cluj, a precizat că pe tunel au fost doar îmbrânceli şi  nimeni nu a dat niciun pumn. De asemenea, Grigore a propus desfacerea contractului de muncă pentru maseurul care l-a lovit pe Ricardo Cadu.

„Alexandru Tudor a notat în raport că a oprit meciul pe motiv că cele două echipe, jucătorii, antrenori şi restul staff-ului s-au încăierat. Dânsul, în raportul de arbitraj a scris că Ricardo Cadu a marcat şi a provocat publicul. De asemenea, în raport se mai scrie că atunci când mergea pe culoar, Cadu a fost lovit de o persoană neidentificată. Şi un alt treilea incident a avut loc după tunel, când maseurul nostru Liviu Ciucă l-a lovit pe Cadu. Acuma aşteptăm decizia Comisiei de disciplină, cu siguranţă  îi va da o sancţiune. Din punctul meu de vedere noi l-am băgat pe Ciucă în comisia noastră internă, eu am propus desfacerea contractului de muncă. Partida trebuia să continue, nu existau motive să fie întrerupt", a declarat Felix Grigore.

Atât Felix Grigore, cât şi antrenorul Claudiu Niculescu, au precizat că vor ca partida să se rejoace.

„Vrem să le arătăm că putem învinge. Doresc rejucarea meciului, am pregătit meciul ăsta de acuma două luni de zile, vroiam să câştig un meci împotriva celor de la CFR în cariera mea de antrenor", a precizat Niculescu.

Portarul Universităţii Cluj,
Mircea Bornescu: „Nu regret ce s-a întâmplat"

Portarul Universităţii Cluj, Mircea Bornescu, a declarat că nu regretă gestul făcut aseară. „Înainte de meci s-a convenit să nu existe niciun fel de provocări. După marcarea golului a început să înjure, mi-am pierdut cumpătul, l-am împins, i-am spus eşti nebun, suporterii pot să sară în teren, după care, în timp ce el a căzut, un jucător de la CFR a venit în spatele meu şi m-a lovit. M-a făcut ţigan român. Eu sunt bărbat, pe mine nu mă poate doborî aşa o lovitură. L-am aşteptat pe Cadu la vestiare să ne batem, dar nu a mai venit", a declarat Bornescu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite