Şofer călcat pe degetul mic de maşina de Poliție. Bărbatul tocmai fusese amendat

0
Publicat:
Incidentul s-a petrecut în comuna Bicaz Chei FOTO Poliția Neamț
Incidentul s-a petrecut în comuna Bicaz Chei FOTO Poliția Neamț

Un incident neverosimil s-a petrecut pe un drum naţional din judeţul Neamţ. Un şofer a fost călcat pe degetul mic de la un picior de maşina poliţistului care-l amendase anterior, pentru comiterea unei abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

După cum a transmis Poliţia Neamţ, accidentul a avut loc pe data de 7 septembrie 2022, în jurul orei 21.00, pe Drumul Naţional 12 C, în apropiere de localitatea Bicaz-Chei, acolo unde se află celebrul defileu cu acelaşi nume, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judeţ.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamţ, a efectuat o depăşire neregulamentară, dar pe acel sector de drum se afla un echipaj de la Serviciul Rutier, astfel că şoferul a fost tras pe dreapta, pentru a fi sancţionat.

„După întocmirea procesului verbal de contravenţie, conducătorul auto s-ar fi deplasat la autospeciala de poliţie, condusă de un agent de poliţie, de 37 de ani, fiind surprins şi accidentat de aceasta, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

A mai fost comunicat faptul că roata autospecialei oamenilor legii l-ar fi călcat pe degetul mic de la piciorul stâng. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi stabilirii cauzelor în care a avut loc evenimentul rutier.

Un alt incident s-a petrecut în Neamţ tot pe 7 septembrie 2022, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Borleşti, decedând în urma unui accident rutier produs pe Drumul Judeţean 156A. Un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul autoturismului şi a acroşat biciclistul, ce se deplasa pe sensul opus.

După ce a lovit victima, şoferul, care nu consumase băuturi alcoolice, a intrat în coliziune cu un autovehicul staţionat, oprindu-se într-un podeţ de beton din faţa unei locuinţe. Biciclistul a fost transportat la Spitalul Judeţean Neamţ, dar leziunile suferite au fost foarte grave, decedând în scurt timp.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite