Piaţa volantă se mută la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa volantă din Cluj-Napoca, a cărei amplasare în Piaţa Unirii din centrul municipiului a determinat ruperea protocolului local dintre UDMR şi PDL, va fi organizată, sâmbătă, la Sala Sporturilor.

Sâmbătă, între orele 7.00 şi 15.00, clujenii vor putea achiziţiona produse agricole româneşti proaspete, la preţ de producător, din piaţa volantă amenajată pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian".

În cazul comerţului de ouă şi lactate, producătorii sunt obligaţi să aibă maşini cu vitrine autorizate de către Direcţia Sanitar-Veterinară şi Direcţia de Sănătate Publică. În piaţa volantă, reprezentanţii primăriei nu vor impune preţurile de referinţă valabile pentru celelalte pieţe agroalimentare administrate de municipalitate.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost mandatat, marţea trecută, de conducerea UDMR şi a PDL Cluj să caute un alt amplasament decât Piaţa Unirii pentru piaţa volantă destinată producătorilor agricoli, după ce protocolul dintre cele două formaţiuni a fost rupt din cauza acestei pieţe volante.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite