O nouă zi de audieri în cazul transferurilor ilegale de la U Cluj. Gicu Grozav: “Am fost şocat când s-a declanşat acest dosar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gicu Grozav. FOTO: Adevărul
Gicu Grozav. FOTO: Adevărul

Internaţionalul Gicu Grozav, unul dintre jucătorii transferaţi gratuit de la Universitatea Cluj la Petrolul Ploieşti, a fost audiat la DIICOT în dosarul transferurilor ilegale. Fostul patron Florian Walter este acuzat că ar fi devalizat clubul clujean cu 11 milioane de euro .

Fostul fotbalist al Universităţii Gicu Grozav a fost audiat în cazul dosarului transferurilor ilegale de la U Cluj, în care fostul patron al "U" Cluj, Florian Walter, dar şi actualul acţionar majoritar, Ioan Mărginean, şi finanţatorul clubului Petrolul, Dan Capră, sunt acuzaţi de prejudicierea clubului de fotbal "U" Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul gratuit al unor jucători.

Jucătorii sunt de partea lui Walter

Gicu Grozav a declarat, la ieşirea din sediu DIICOT: "Am plecat la Petrolul pentru că mi-am dat seama ce va urma să se întâmple la "U". Am plecat ca să joc, sunt tânăr şi vreau să evoluez. Am plecat de la"U" cu inima îndoită, cel mai bine la "U" m-am simţit. Îmi pare rău de situaţiile de la Petrolul şi de la Universitatea. Am fost şocat când s-a declanşat acest dosar. Am discutat pe larg cu procurorii, nu-mi amintesc să fi fost o întrebare foarte incomodă. Sper ca acest caz să fie rezolvat în mod corect. Îmi pare rău ce i se întâmplă domnului Walter. Noi, jucătorii, îl susţinem", a declarat internaţionalul roman, citat de stiridesport.ro.

Toată echipa, la DIICOT

Grozav a fost cumpărat de "U" de la Standard Liege cu 200.000 de euro apoi, în vară, a fost transferat la Petrolul Ploieşti, cel mai probabil cu titlu gratuit. Atacantul urmează altor doi fotbalişti prezenţi în cursul zilei de luni la audieri în calitate de martori, Cojocnean şi Neag. 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite