Nicio sancţiune pentru cel de-al doilea agresor al lui Cadu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă pumnul dat de masorul Liviu Ciucă de la U Cluj lui Cadu la vestiare l-a costat pe autor concedierea, împotriva celui de-al doilea agresor al căpitanului feroviarilor oficialii universitarilor nu au luat nicio măsură. Mai mult, aceştia susţin ca nici până la această oră ei nu cunosc identitatea celui de-al doilea agresor, deşi presa a vehiculat numele lui Gabriel Tripon.

Directorul Sportiv al Universităţii Cluj, Felix Grigore, a declarat că masorul care l-a lovit pe Cadu va fi dat afară de „U". „Din punctul meu de vedere noi l-am băgat pe Ciucă în comisia noastră internă, eu am propus desfacerea contractului de muncă" a anunţat Grigore.

În ceea ce-l priveşte pe cel de-al doilea agresor al lui Ricardo Cadu lucrurile se complică. Identificat de presă ca fiind Gabriel Tripon, suporter vechi al Universităţii, dar şi steward la stadionul Cluj Arena, oficialii clubului „U" se feresc să confirme această ipoteză.

„Ştim sigur că este un angajat al clubului Universitatea. Când îl vom identifica vom anunţa măsurile dispuse împotriva lui. Deocamdată, nu ne este clar cine este cea de-a doua persoană, nu este vorba de un steward, am înţeles că este ceva şofer al clubului", au precizat oficialii U Cluj.

Scutul Negru: dacă nu l-am fi protejat pe Cadu ar fi încasat-o mult mai rău

Reprezentanţii firmei care se ocupă de pază şi protecţie pe Cluj Arena au declarat că ei au acţionat conform planului şi că informaţiile referitoare la faptul că agenţii de pază l-ar fi lăsat pe Cadu singur la mijlocul tunelului nu sunt adevărate.

"Cadu a fost însoţit până la vestiar, chiar protejat până acolo. Dacă l-am fi lăsat la mijlocul tunelului ar fi încasat-o mult mai rău. Cadu a vrut să se bată, oamenii noştri l-au luat în braţe şi l-au dus până la vestiare. El a fost atacat din spate, iar în acel moment unul dintre oamenii noştri a reacţionat, l-a luat în braţe şi l-a protejat", a precizat Dorin Nemeş, manager al firmei de pază.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj, din cadrul etapei XXXI-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 27 de arbitrul Alexandru Tudor după izbucnirea unui conflict general între jucătorii celor două echipe. În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea cu scorul de 1-0 prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu. Imediat după marcarea golului, căpitanul oaspeţilor, Ricardo Cadu, s-a bucurat în faţa fanilor echipei Universitatea Cluj, aflaţi în peluza din spatele porţii lui Mircea Bornescu. Acesta din urmă a fugit după Cadu şi l-a izbit violent.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite