Mircea Bornescu l-a felicitat pe Cadu pentru titlul cucerit de CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Bornescu, portarul "U" Cluj, a declarat că l-a felicitat pe Cadu la finalul meciului, cum de altfel a felicitat întreaga echipă a CFR-ului. Acesta a menţionat că nu este certat cu Cadu şi nici nu are pentru ce să-i ceară scuze.

"Nu aveam voie să pierdem. A fost numai vina noastră. Toţi suntem supăraţi, ne-am dorit foarte mult această victorie, asta e, mergem mai departe. Pentru suporterii noştri acesta este singurul meci care contează. Nu ştiu dacă a fost penalty, sunt multe lucruri care îmi trec prin cap acum. I-am felicitat pe cei de la CFR, aşa e politicos, i-am rugat să nu se bucure în faţa fanilor noştri, să păstreze bucuria pentru vestiare. L-am felicitat şi pe Cadu, suntem bărbaţi. Regret doar că nu am putut să învingem pentru fanii noştri", a spus Bornescu

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, în deplasare, cu Universitatea Cluj, în meci rejucat din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj din data de 8 mai a fost întrerupt în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general, conform deciziei arbitrului Alexandru Tudor. În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea, scor 1-0, pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Imediat după marcarea golului, căpitanul oaspeţilor, Ricardo Cadu, s-a dus să se bucure în spatele porţii lui Mircea Bornescu. Acesta din urmă a fugit după Cadu şi l-a izbit violent. Cei doi au fost cu greu stăpâniţi de ceilalţi coechipieri. Arbitrul Alexandru Tudor a decis eliminarea lui Cadu şi Bornescu, însă conflictul a continuat în drumul spre vestiare, portughezul fiind lovit în cap cu pumnul de către o persoană. În cele din urmă, conform imaginilor televizate, Alexandru Tudor a arătat spre vestiare, iar Ioan Andone şi-a chemat jucătorii, aceştia părăsind terenul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite