Mesajul unui cunoscut actor despre urările de Anul Nou: „Renunţaţi la poza cu artificii pe care scrie «La mulţi ani 2022!»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol de artificii la Londra. FOTO: UNsplash.com
Spectacol de artificii la Londra. FOTO: UNsplash.com

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu recomandă trimiterea unor mesaje personale către cunoscuţi cu ocazia Anului Nou şi renunţarea la aceeaşi poză cu artificii pe care este scris „La mulţi ani 2022.”

Simpaticul actor clujean scrie pe Facebook despre obiceiului de a trimite urări de „La mulţi ani” cu ocazia Anului Nou. 

„Într-o zi eşti tânăr, iar în următoarea trimiţi tuturor cunoscuţilor şi necunoscuţilor din listă aceeaşi poză cu artificii şi scris pe ea «La mulţi ani 2022»Serios, no. Oricât vreau să apreciez gestul vostru, nu e nimic personal în el. Deloc”, scrie el pe Facebook. 

Rădulescu e de părere că decât aceeaşi poză obosită cu artificii pe care scrie „La mulţi ani”, mai bine să nu trimitem nimic. Sau dacă totuşi decidem să trimitem, să ne gândim la un mesaj personal. 

El a dat câteva exemple de mesaje pe care ar vrea să le primească: „Bă Bob Rădulescu, nu te suport, nu-mi place de de tine, aşadar să te.... de bărbat frumos, deştept şi talentat mega-genial care eşti şi în anul nou ce vine şi la anul si la mulţi ani!” sau „Bă Bob, să te ţuc de mascul  minunat şi empatic şi model de Om al viitorului care eşti şi în anul nou ce vine şi la anul şi la mulţi ani!” 

„Ori la bal ori la spital”, a concluzionat el. La final a trimis el însuşi un mesaj: „Vă mulţumesc frumos pentru înţelegere, să aveţi an nou aşa cum vi-l faceţi voi vouă înşivă cu mâna voastră! La mulţi ani...cu rost!”

Vă mai recomandăm 

Filolog: „Nu folosiţi niciodată urarea Paşte fericit, decât dacă vă adresaţi unui viţel, care are tot dreptul să pască fericit!”

Mesaje de Florii şi urări de La mulţi ani: ce să le spui celor dragi şi apropiaţi de marea sărbătoare a ortodocşilor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite