Începe Septemberfest, cel mai mare festival al berii din Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare festival al berii din Transilvania dă astăzi startul la distracţie. Timp de 10 zile,  pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca vor avea loc concerte, târguri meşteşugăreşti, expoziţii de fotografie, show-uri gastronomice, concursuri pentru toate vârstele şi aici va fi amanajt un parc de distracţii.

„Berea va curge din belşug şi cum nu există sărbătoare fără muzică şi voie bună, încingem atmosfera cu ritmuri de petrecere aparţinând câtorva trupe româneşti şi internaţionale care vor electriza scena Septemberfest: VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Puşkaş, Trupa 21, Trupa Coco, Rock Academy,   Şcoala de muzică The Beat si Trupa Muzicanţii, dar si tinerele talente Patricia Niri, Radu Bor, Patricia Marginean, Raluca Bilatiu, Bogdan Timoc, Andrei Galis, Ioana Moldovan, Simina Popandron si trupa Logout”, susţin organizatorii. Timp de 10 zile, clujenii vor bucura de posibilitatea de a savura bere de calitate, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergand cu coarda elastică, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri. Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Concursuri şi expoziţii

O incursiune fascinantă în cadrul celui mai vesel festival al berii din Cluj Napoca va fi “ Expoziţia de fotografie realizată de Asociaţia ”Vechiul Cluj”, cu tema “Clujul de altă dată”. Surprizele se ţin lanţ! Elevii Liceului de Arte Plastice “Romulus Ladea “ vin şi ei cu un ART eveniment Cultural inedit. Programul festivalului în noua versiune este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară prin atmosfera de prietenie pe care e o propune festivalul, muzica bună, parcul de distracţii, show-urile gastronomice, târgurile de produse, dar în special prin CONCURSURILE Septemberfest.

 În premieră la Septemberfest, amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera şi va ţine publicul în priză cu super concursuri: Concurs de cultură generală, Concurs de creaţie “ Compune pentru prieteni “, Concurs de viteză şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte surprize. Toate concursurile sunt facute cu prietenii şi pentru prieteni. În zilele săptămânii, interesul publicului va fi menţinut şi prin organizarea unor petreceri tematice cum ar fi: “Rock Night”, “Seara presei”, “Petrecerea chelneriţelor“ sau “Balul Burlacilor”.

Vezi aici programul festivalului

Citeşte şi

Festival la castel. Peste 130 de trupe şi artişti vor urca pe scena Electric Castle de la Bonţida în acest weekend. Programul concertelor

Festival de poveste la „Versailles“-ul Transilvaniei. „Electric Castle Festival 2014 va fi «bigger, stronger, better»”

Festivalului Electric Castle de la Bonţida a adunat mai mulţi spectatori decât concertele Deep Purple şi UB 40 pe Cluj Arena

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite