FOTO VIDEO Hardwell şi Scooter urcă pe scena Untold 2016. Secvenţe electrizante din prima seară şi programul de vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din a doua zi de festival  FOTO Untold/Facebook
Imagine din a doua zi de festival  FOTO Untold/Facebook

După ce au dansat pe ritmurile lui Faitless, Tiesto şi Fedde le Grande, festivalierii continuă distracţia în seara aceasta când pe scena mare a Untold vor urca Scooter, de la ora 21.00, Dannic de la ora 22.00, Galantis de la miezul nopţii, Hardwell de la ora 1.30. Seara o va încheia Tujamo, al cărui concert începe în jurul orei 3.30. În prima seară au participat circa 70.000 de oameni la concerte.

Untold 2016. În a doua zi a festivalului, concertele au început de la prânz pe trei dintre scenele Untold, iar headline-ul de azi este Hardwell care va urca pe scena Ursus Untold de pe stadionul Cluj Arena ddupă miezul nopţii, în jurul orei 1.30.

Secvenţe de la concertul celor de la Subcarpaţi, ce a deschis seria concertelor din a doua zi pe Ursus Arena:

UNTOLD 2016 Secvenţe din concertul celor de la Subcarpaţi pe scena mare a festivalului

Programul celei de-a doua seri de distracţie la Untold 2016:

concertele celei de a doua zile la untold

Cum a fost prima zi

Potrivit organizatorilor, prima zi a festivalui UNTOLD 2016 a fost un real succes. Aceştia estimează că peste 70.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întregii zile. Şi cele 1000 de bilete pentru ziua de joi, puse în vânzare, s-au cumpărat toate în mai puţin de opt ore.

A doua ediţie a Untold a fost deschisă oficial cu focuri de artificii, imnul şi povestea Universului Untold 2016 - The World Capital of Night and Magic.

La conferinţa de presă, Fedde le Grand a declarat că a fost plăcut impresionat de cât de incredibil a fost publicul anul trecut, la prima ediţie a Untold.

Mi-a plăcut foarte mult anul trecut iar publicul a fost incredibil şi scena a fost extraordinară. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, şi nu poţi să-ţi doreşti ceva mai mult ca şi artist. Este extraordinar să mă aflu printre headlineri, am aşteptat toată ziua să urc pe scenă. M-am distrat foarte bine anul trecut, dar anul acesta a fost incredibil, a spus artistul.

Un show incendiar au susţinut artiştii de la Faithless care au venit pentru prima dată în România de când şi-au reluat activitatea muzicală. Maxi Jazz şi Sister Bliss au afirmat la conferinţa de presă că le place românia pentru că oamenii sunt calzi: Am văzut scena principală, este incredibilă, plină de magie. Credem în lucrurile magice, fără magie, spectacolul nu ar fi complet. Ne place România pentru că oamenii sunt calzi şi plini de viaţă.

O scurtă trecere în revistă a primei zile de distracţie la Untold puteţi vedea în video-ul realizat de organizatorii festivalului (primul), dar şi de festivalieri care au postat sute de imagini şi videouri pe Facebook (al doilea - cuprinde secvenţe din toată seara)

UNTOLD 2016 Recapitularea primei zile a festivalului

UNTOLD 2016 Momente electrizante în prima zi a festivalului

Mai puteţi citi:

Din Game of Thrones la Untold. Actorul irlandez ce-l interpretează pe Hodor va mixa la festival. Programul complet al evenimentului

Încă o recunoaştere internaţională pentru Untold: creativitatea românească, premiată cu un Leu de Argint la Cannes

Surprizele festivalului Jazz in the Park 2015: Bookfest Estival la Cluj, expoziţii de artă şi multe, multe concerte

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite