Dispariţie misterioasă la Cluj. „Fetiţa asta e sora mea! Este dispărută! Capturată de o sectă!”

0
0
Olivia Sorina Lădar a dispărut de acasă din 15 iunie.
Olivia Sorina Lădar a dispărut de acasă din 15 iunie.

Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru găsirea unei tinere de 34 de ani, care a plecat de la locuinţa sa din Cluj-Napoca de aproape 15 zile şi nu s-a mai întors. Sora dispărutei susţine că aceasta ar fi fost „capturată de o sectă”.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au transmis, astăzi, poliţiştii clujeni. Semnalmentele persoanei:  înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. Nu  se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sora din Spania: „Este dispărută! Capturată de o sectă!”

Andreea Lădar, sora dispărutei, a postat pe pagina ei de Facebook următorul mesaj în limba spaniolă: 

„Fetiţa asta e Sora mea!!! Este dispărută!!! Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”. 

Citeşte şi

 

O fetiţă de 12 ani din Cluj-Napoca a fost dată dispărută de două zile. Aceasta e căutată de poliţie şi familie

 

UPDATE Fata dată dispărută şi unchiul ei care ar fi răpit-o, găsiţi de poliţişti 

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite