Clujenii vor circula cu tramvaie poloneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei oferte pentru tramvaie. FOTO: Arhivă
Trei oferte pentru tramvaie. FOTO: Arhivă

Contractul „Tramvai pentru transport public pe raza municipiului Cluj-Napoca" a fost atribuit firmei Pojajzdy Szynowe PESA Bydgoszcz, care a oferit cel mai avantajos preţ.

Primăria Cluj-Napoca a atribuit astăzi, 23 decembrie 2011, contractul de achiziţie a noilor tramvaie destinate transportului public de călători pe raza municipiului. Potrivit municipalităţii, licitaţia a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice cu criteriu de atribuire oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Termenul limită până la care au putut fi depuse oferte a fost 21 noiembrie 2011, dată până la care au fost depuse două oferte.

„Firma câştigătoare este SC Pojajzdy Szynowe PESA Bydgoszcz SA din Polonia, care a oferit preţul de 6.400.000 lei fără TVA per bucată. Noile tramvaie vor avea un consum de numai 48,7 wh/t*km şi o capacitate de 296 de călători", au explicat reprezentanţii Primăriei.

Termenul de garaţie a tramvaielor este de şase ani, iar conform contractului cadru, care va fi semnat în data de 4 ianuarie 2011, Primăria Cluj-Napoca va achiziţiona un număr de maxim 12 tramvaie.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite