Cluj: Târg de Dragobete la Turnul Croitorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână Turnul Croitorilor – Centrul de Cultură Urbană găzduieşte Târgul de Dragobete şi Mărţişor – Primăvară cu stil. Târgul va avea loc sâmbătă, 19 februarie şi duminică, 20 februarie 2011, între orele 11.00 şi 18.00.

La Turnul Croitorilor va avea loc o inedită expoziție cu vânzare de produse lucrate exclusiv manual de artizani din toată ţara. Targul, intitulat "Primăvară cu stil” se dorește a fi o celebrare în stil autohton a iubirii.

Cu acest prilej, clujenii vor putea admira şi cumpăra cadouri de Dragobete şi Mărţişor, bijuterii, haine, genţi, accesorii, decoraţiuni unicat, la preţuri pentru orice buzunar. De asemenea, vor fi expuse în premieră acesorii pentru nunţi şi mirese.

Câteva dintre exponatele mai deosebite sunt:  accesorii cu componente de ceas, cercei pictați din ceramică sau din pene de păun.

În cadrul târgului vor fi aproximativ 20 de expozanţi. Vizitatorii prezenți la targ vor avea posibilitatea de a participa la o tombolă al cărei premiu este un bon valoric Florabiju de 100 lei.  Acesul publicului la acest târg va fi gratuit.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite