Celebrul tenor Andrea Bocelli concertează în România. Cât costă biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenorul Andrea Bocelli va concerta în România pe 22 şi 25 iunie, la Bucureşti şi Cluj, alături de invitaţi precum Andrea Griminelli, un nume al flautului, artistele Ilaria Della Bidia şi Elisa Balbo, pianista Elizabeth Sombart. Concertele vor începe, în ambele oraşe, de la ora 20.00.

Andrea Bocelli va susţine anul acesta două concerte extraordinare în România, primul în Bucureşti, pe data de 22 iunie şi al doilea la Cluj-Napoca, pe 25 iunie. pe scenă vor urca artişti de renume, spectacolul anunţându-se unul de neuitat.

Cine sunt invitaţii tenorului. CV-urile acestora, potrivit organizatorilor, Quantum media

Primul invitat faimos este Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautisti ai momentului. Acesta a concertat în toată lumea, a avut turnee în Europa, SUA, Japonia si America de Sud. În 1989 a câştigat Premiul Grammy pentru "Live in Modena, Piazza Grande". Şi a avut colaborări cu artişti precum: Sutherland, Rojdestvenski, Levine, Lu-Ja, Ughi, Sado si Semkov, Andrea Bocelli, Elton John, James Taylor, Sting, Branford Marsalis, Ian Anderson de la Jethro Tull.

Al doilea invitat se numeşte Ilaria Della Bidia. Despre iubirea ei pentru muzică se spune că nu are limite şi după o carieră de aproape 15 ani a pus în scenă peste 2000 de concerte în toată. A colaborat cu Andrea Bocelli, Lionel Richie, John Legend, Sophia Loren, Reba McEntinre, Ronnie Dunn, Leona Lewis.

Al treilea nume care va cânta la concertele lui Bocelli din România e Elisa Balbo. Artista a performat pe scene importante ca: Teatro dell'Opera din Roma, Teatro La Fenice din Venezia, Arena din Verona, Teatro Filarmonico din Verona, Ravenna Festival, Teatro Comunale din Modena, Teatro del Giglio di Lucca, Wiener Konzerthaus, Grand Theatre Rubinstein Rimsij-Korsakov din Saint Petersburg.

Elizabeth Sombart este ultimul invitat al marelui etnor. Aceasta este o pianistă de origine franceză, născută la Strasbourg, care a avut numeroase colaborări cu artişti ca Augustin Dumay (vioară), Patrick Gallois (flaut), Lluis Claret (violoncel) si Akiko Nakajima (soprană). În 2006 a fost distinsă cu titlul de Cavaler al Ordinului Naţional de Merit pentru întreaga activitate, iar din 2008 este Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor pentru cariera sa artistică. Solista a creat în 1998, în Elveţia, Fundaţia Résonnance, care e prezentă în şase ţări şi oferă cursuri de muzică clasică gratuite tinerilor talentaţi. 

Cât costă biletele

Biletele se pot cumpăra fie online de pe www.eventim.ro, fie din magazinele şi librăriile partenere. Preţul unui bilet la concertul din Cluj costă de la 145 la 675 de lei, în funcţie de locul ocupat pe stadionul Cluj Arena, respectiv în Piaţa Constituţiei din Bucureşti - de la 250 până la 950 de lei.

Mai puteţi citi:

FOTO Primul muzeu  în aer liber din România se transformă. Parcul Etnografic şi Pădurea Hoia din Cluj, incluse într-un proiect unic pe ţară

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite