Cel mai mare eveniment caritabil organizat în aer liber are loc la Câmpia Turzii!

0
0

Asociatia Culturală Est European Alternativ (ACEEA), cel mai mare organism profesional de bucătari din România, reprezentata la Câmpia Turzii de chef Dragoş Pădurariu, organizează împreună cu alţi colegi chefi de renume din ţară, un eveniment caritabil de excepţie.

Evenimentul este organizat cu cu sprijinul Primariei municipiului Câmpia Turzii şi va avea loc sâmbătă, 11 martie 2017, pe platoul din Parcul Municipal Mare „Berc".

„Vă invităm să savuraţi bucatele delicioase pe care le vom pregăti special pentru voi. Evenimentul are ca scop sus'inerea financiară, din donaţiile dumneavoastră, a două asociaţii din oraş: Asociaţia ProAssisto şi Asociaţia Autism Câmpia Turzii. Am demonstrat de multe ori că suntem o comunitate puternică şi unită! Vă invit să o facem din nou!", ne-a declarat chef Dragoş Pădurariu.

Demersurilor caritabile ale celor peste 50 de chefi de la ACEEA li s-a alăturat şi „Mârlanu”, personajul interpretat de actorul Toni Ionescu în comedia Trăsniţii, care a fost difuzată pe postul de televiziune Prima TV.

„Am acceptat cu drag să ne implicăm în acest demers umanitar, prin care să aducem nu numai o speranţă de bine membrilor celor două asociaţii caritabile, ci să demonstrăm că, împreună, putem să facem semeni de-ai noştri să se eliberează de stres, de gânduri negative şi de griji cu care viaţa i-a încărcat în mod nemeritat”, spune dr. Iulia Drăguţ, preşedintele ACEEA România.  

Nu este pentru prima dată când ACEEA se implică în astfel de evenimente cartiabile. Din fericire, lumea este tot mai deschisă căter acest gen de evenimente, să participe şi să ofere din puţinul pe care îl are unor oamen năpăstuiţi de soartă. 

„Practic, numărul celor care se vor bucura de fondurile rezultate este nelimitat, pentru că aceşti bani se vor folosi exclusiv în interesul persoanelor aflate în evidenţa celor două asociaţii. Este un eveniment care, deşi poate nu arată, este încărcat cu mari emoţii. Este un privilegiu pentru mine şi pentru colegii mei să ne implicăm şi să fim alături de semenii noştri, cărora încerăcm să le înseninăm zilele. Mi-aş dori din tot sufletul ca această campanie să aibă ecou şi astfel să participăm cu toţii la o operă de binefacere”​, a precizat şi Radu Zărnescu, managerul ACEEA România.  
Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite