Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj acuză: „Adversarii politici nu respectă legislaţia lipind chiar în ziua votului stickere cu sigla PSD pe maşinile clujenilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine primită de la PSD Cluj
Imagine primită de la PSD Cluj

Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj susţine, printr-un comunicat că adversarii politici nu ar respecta legislaţia în vigoare şi lipesc, chiar în ziua votului, stickere cu sigla PSD pe maşinile clujenilor.

UPDATE 16.20 Reprezentanţii Biroului Electoral Municipal numărul 1 din Cluj-Napoca confirmă sesizarea depusă de Octavian Buzoianu şi de PSD şi spun că nu a fost încă soluţionată.

UPDATE 15.42 Şi candidatul independent Octavian Buzoianu a depus o plângere la BEJ. „Ne pare rău că adversarii noştri politici manipulează şi ne aduc prejudicii de imagine chiar şi în ziua în care Clujul ar trebui să-şi decidă viitorul. Noi ni-l dorim unul mai bun, în care astfel de atacuri să nu existe. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create celor care au fost afectaţi de această acţiune”, a declarat Octavian Buzoianu.

Alegeri locale 2016 Cluj. „PSD Cluj constată cu regret că adversarii politici din Cluj-Napoca nu respectă legislaţia în vigoare şi nici minimul bun simţ civic, lipind chiar în ziua votului, stickere cu sigla PSD pe maşinile clujenilor.

Aceste acţiuni sunt menite să aducă grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat. Regretăm că partenerii de competiţie recurg la acest tip de CAMPANIE MURDARĂ şi îi rugăm pe clujenii care sesizează astfel de fapte să raporteze autorităţilor competente şi să facă poze“, susţin reprezentanţii PSD Cluj.

acuzatii psd cluj foto psd cluj

Potrivit acestora s-a depus o plângere la Biroul Electoral Judeţean. 

Reprezentanţii BEJ susţin că nu au primit încă nicio sesizare în acest sens.

Mai puteţi citi:

Alegeri locale 2016 CLUJ. Candidatul PPMT, Fancsali Ernő: „Suntem loiali faţă de România. Am votat pentru mai multă independenţă financiară de la Bucureşti“

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan: „Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca“

Alegeri locale 2016 Cluj. Ocavian Buzoianu: „am votat pentru un Cluj modern, civilizat, un Cluj al copiilor noştri“

Alegeri locale 2016 Cluj. Adrian Gurzău, cel mai matinal dintre candidaţii la Primăria Cluj

Alegeri locale 2016. Emil Boc: „Am votat cu cei care au modernizat Clujul“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite