Zeci de şoferi, amendaţi de poliţişti pentru viteză în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie în trafic FOTO Adevărul
Razie în trafic FOTO Adevărul

Zeci de şoferi au fost amendaţi de poliţişti, cei mai mulţi pentru nerespectarea vitezei legale, iar 4 au rămas fără permis, în urma unei razii în trafic.

În ziua de 7 septembrie, în intervalul orar 16.00 – 20.00, la nivelul judeţului Călăraşi, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au acţionat pe DJ301 şi DN4 pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru creşterea gradului de disciplină rutieră.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 26 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 10 pentru  nefolosirea centurii de siguranţă, 1 pentru alcool şi 14 pentru alte abateri.

Conform IPJ Călăraşi, a fost constatată o infracţiune de conducere fără permis, iar ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere şi au retras 1 certificat de înmatriculare.

Vă mai recomandăm şi:

De ce este necesară a treia doză de vaccin anti-COVID şi cum va fi administrată

Coaliţia s-a rupt, moţiunea de cenzură este în aer

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite