Zeci de jandarmi, cu ochii pe meciul Dunărea-FC Voluntari, cu suporteri în tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmeria asigură ordinea şi linştea publică la stadion  FOTO Adevărul
Jandarmeria asigură ordinea şi linştea publică la stadion  FOTO Adevărul

Zeci de jandarmi şi poliţişti vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi şi F.C. Voluntari, din cadrul barajului de promovare-retrogradare Liga I, programat sâmbătă, 29 mai, ora 18.00, pe stadionul de pe malul Borcei.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

"Având în vedere că este primul eveniment sportiv din acest an desfăşurat în municipiul Călăraşi, la care accesul suporterilor este permis, în condiţiile impuse în context pandemic, solicităm atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Călăraşi.

Jandarmeria recomandă suporterilor să respecte o distanţă minimă de 1,5 metri unul faţă de celălalt, să poarte masca de protecţie pe toată durata participării la evenimentul sportiv şi să nu părăsească locul alocat.

Vă mai recomandăm şi:

Cine este Ana Maria Mărgean, câştigătoarea celui de-al 11-lea sezon „Românii au talent” VIDEO

Povestea româncei căpitan de vas pe tancurile petroliere. Sentimentul trăit în Triunghiul Bermudelor

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite