Weekend prelungit pentru elevi. Cursuri suspendate din cauza ninsorilor luni, 18 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursuri suspendate la toate şcolile Foto.Arhivă Adevărul
Cursuri suspendate la toate şcolile Foto.Arhivă Adevărul

Vremea rea închide şi şcolile. Ministerul Educaţiei a anunţat, duminică,  suspendarea cursurilor şi în judeţul Călăraşi, din cauza viscolului puternic.


Cursurile în unităţile de învăţământ din Călăraşi vor fi suspendate luni, din cauza vremii. Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat că toate cursurile la învăţământul preuniversitar vor fi suspendate în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi. Cursurile vor fi recuperate la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Conform ministrului, decizia suspendării cursurilor pentru ziua de luni, 18 ianuarie, a fost luată ca urmare a ninsorilor şi viscolului, Călăraşiul fiind de sâmbătă seară sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol. În judeţul Călăraşi, aproximativ 48.000 de elevi şi preşcolari vor avea un weekend prelungit din cauza ninsorilor abundente.
 

Vă recomandăm şi:

UPDATE Bărăganul, spulberat de viscol. Strat de zăpadă de 30 cm, meteorologii nu exclud posibilitatea emiterii unui cod roşu, A2 a fost închisă

Iarna se dezlănţuie. Weekend de coşmar cu viscol, ger şi zăpadă troienită. Care vor fi zonele cele mai afectate de ninsori

Cum să supravieţuieşti pe cod portocaliu. Ce nu trebuie să lipsească din maşină când pleci la drum pe viscol

Viscolul închide drumuri. Autostrada Soarelui, DN41, DN3 şi DN4, blocate de zăpezi

Traficul feroviar, paralizat între Bucureşti şi Constanţa. Zeci de trenuri anulate din cauza viscolului

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite