Vreme anormal de caldă în noiembrie. Temperaturile cresc şi cu 10 grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vreme anormal de caldă pentru această perioadă a anului în următoarea perioadă în Bărăgan. Aceasta este prognoza meteorologilor care anunţă temperature şi cu 10 grade mai mari decât cele obiţnuite pentru începutul lunii noiembrie.



Specialiştii spun că urmează vreme caldă în aproape toată ţara. Soarele e prezent încă din primele ore în mai multe zone, însă ceaţa şi burniţa ne dau bătăi de cap. La Călăraşi, marţi, 4 noiembrie, sunt anunţate maxime de 14 grade, pentru ca miercuri mercurul să urce până la 17 grade. Şi ziua de miercuri ne răsfaţă tot cu vreme frumoasă, urmând că vineri, sâmbtătă şi duminică să avem parte de o adevărată primăvară.

Mercurul din termometre urcă până la 18 grade. Dimineţile vor fi ceva mai reci, 8-10 grade, şi puţină ceaţă, dar după dispariţia acestora soarele domină autoritar cerul. La începutul săptămânii viitoare temperaturile scad uşor, dar rămân încă peste valorile normale ale perioadei în cea mai mare parte a ţării. În zonele joase, mai ales cele din sud şi din est noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă şi cerul acoperit de nori stratiformi şi doar izolat ploaie slabă sau burniţă.
 

Vă recomandăm şi:

Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion în Bărăgan: zăpadă puţină şi temperaturi pozitive

UPDATE Alertă meteo: primele ninsori şi lapoviţa lovesc Bărăganul

UPDATE. Cod galben de vânt puternic în Bărăgan. Sfârşit de octombrie cu temperaturi de iarnă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite